OPPSUMMERING #10: NOVEMBER 2018

KALDE NOVEMBER

frost november

Der hvor jeg knapt så på tv i september og oktober tok jeg det kraftig i november som jeg skrev om i forrige innlegg og da i form av julefilmer og helst de av det romantiske slaget. Når det gjelder lesing følte jeg at det ikke ble lest så veldig mye denne måneden men det har blitt litt likevel og regner jeg med de to korte bøkene jeg skal lese ferdig i kveld så blir antallet 13. Og det er veldig bra med tanke på at skisesongen har begynt og at jeg har brukt mye tid på nedvasking av hus og diverse førjulssysler. Det er jeg nå ferdig med og kan gå desember i møte og vite at jeg skal bare kose meg hele måneden.

BØKER LEST

 1. Johannes & Morfar av Knut Georg Andresen- Biografi-norsk2018- Leseeks
 2. Tiden er ilden vi brenner i av Thomas Marco Blatt-roman-norsk2018-Leseeks
 3. Hvis av Tine Jarmila-Sir-dikt-norsk2018-Leseeks
 4. En dag i desember av Josie Silver-oversatt roman-Leseeks
 5. Bok om sorg (Fortellingen om Nils i skogen) av Maria Navarro Skaranger-roman-norsk2018-Leseeks
 6. Livet som var ment for deg av Kristin Harmel-oversatt roman – lydbok-Storytel
 7. Tre vegar til havet av Berit Bildøen -roman-norsk2018-Leseeks
 8. Jakob & Neikob og alle de andre av Kari Stai- barnebok-norsk2018-Leseeks
 9. Singularitet av Marita Fossum-roman-norsk2018-lydbok-Leseeks
 10. Jern & Metall av Levi Henriksen-noveller-norsk2018-lydbok-Leseeks
 11. Mjølketannmuseumet av Marit Kaldhol- noveller-norsk2018-Leseeks
 12. Når vi møtes igjen av Kristin Harmel-oversatt roman-lydbok-Storytel
 13. Så mye hadde jeg har Trude Marstein – roman-norsk2018-Leseeks

8 romaner,1 biografi,1 barnebok, 2 novellesamlinger, 1 diktbok,10 norske av året,11 leseeks og 2 storytel.

Av disse var Tiden vi brenner i den jeg likte minst og Så mye hadde jeg den jeg likte aller best selv om det var flere bøker som var «oppi der». Omtaler av bøkene jeg ikke har skrevet om ennå kommer så snart de er ferdig.

 

SER FREMOVER MOT DESEMBER

Det er en måned igjen av leseåret 2018 og jeg såvidt begynt å legge litt planer for lesingen til neste år men det kommer jeg tilbake til i et annet innlegg. Til forskjell fra tidligere år så kommer jeg ikke til å stresse med lesing til BBP nå i desember, jeg skal lese noe norsk men kommer til å prioritere andre bøker.

 

HA EN FIN FØRJULSTID!

 

HILSEN BEATHE

 

6 kommentarer om “OPPSUMMERING #10: NOVEMBER 2018

 1. Du har da lest mye mellom TV og vasking. Jeg har lest Blatt, Fossum og Bildøen av disse, og likte ale tre veldig godt.:)
  Jeg kan tenke meg å lese Marstein og Skarranger etterhvert, men må prioritere de nye jeg har liggende her først. Det er en del bøker i den bunken.
  Ønsker deg en fin desember med mye kos Beathe:)

  Liker

  1. Takk for det, Anita! 🙂 Ja, det har blitt litt likevel. Jeg kjenner til det der med mange bøker på vent, tror neppe jeg rekker gjennom alt før jul men det får stå sin prøve! 🙂 En fin desember til deg også, Anita og tusen takk for kommentar.

   Liker

   1. Jepp. Jeg skal ikke stresse ift norskelesing og BB-pris dette året i alle fall.. men lese det jeg har mest lyst til der og da:)

    Liker

    1. Ja, det skal jeg også! Jeg har mange bøker jeg skulle skrevet om men jeg stresser ikke med det heller og begynner heller på ny frisk neste år. Jeg får skrevet om de jeg får og noe mer kan jeg ikke gjøre. Nå er det å gå på litt bloggrunde, har vært dårlig med det i helgen siden datteren var hjemme.

     Liker

 2. Flott lesemåned Beathe! Du har kommet lengre enn meg med julevasken (jeg bare later som jeg vasker, skal vaske, har vasket…) Har lest 6 av dine 13 bøker, ikke verst bare det. Vi må finne noe å gå på før jul, Lesesirkel på tirsdag kommer vel litt brått på?
  Nå fyker jeg avgårde på julebord, men har hatt giddis til å lage en oppsummering for november, så den kommer i morgen 🙂 God fredagskveld Beathe!

  Liker

Kommentarer er stengt.