Bok & Kulturhjørnet# 8: Førjulskos!

bok-og-kulturhjc3b8rnet-ok.jpg

Jeg elsker julen og syntes det er veldig kjekt med juleforberedelser så lenge det blir gjort på en ikke-stressende-måte og i år ser det ut til at jeg skal få det til.

De siste ukene har det blitt lite lesing fordi jeg har vært opptatt med både nedvasking av hus og adventskalender, jepp, ungene får pakkekalender i år også selv om de er voksen. Men så lenge de vil ha og jeg syntes det er kos å lage så blir det pakkekalender her i huset.
De som har fulgt meg en stund har kanskje fått med seg at jeg har en guilty pleasure når det gjelder romantiske filmer, egentlig litt rart siden jeg ikke finnes romantisk i RL. Det jeg vil frem til er at jeg har sett alle  de romantiske julefilmene som ligger på netflix, noen av dem har jeg til og med sett 2 ganger. I tillegg har jeg sett de fleste av julefilmene som går på tv nå i november også.
Dette har tatt mye av lesetiden min og hadde det ikke vært for lydbøkene jeg har hørt de siste ukene hadde det blitt direkte stusselig med hensyn til lesingen. MEN apropos julefilmer….

 1. For dere som ikke har sett alle julefilmene som ligger på neflix så finnes det er liten «Quiz» her du kan ta som kan hjelpe deg med å velge «den rette» romatiske julefilmen!
 2. Trenger du tips til å pynte julekakene så finner du hele 41 dekorasjonstips om du trykker deg inn her!
 3. Ikke vet jeg om du har lagt leseplanen for neste år allerede men om du «mangler» et leseprosjekt kan du alltid melde deg på POPSUGAR reading challenge 2019 her.
 4. WEEEEE….Tante Ulrikkesvei av Zeshan Shakar har blitt teaterstykke med premiere i juni 2019. Eli og meg har allerede sikret oss billetter!!

 

Pakkekalender in tha making…og nå er 72 pakker klar til lørdag!

pakkekalender

I år blir det ingen julekalender her på bloggen men det betyr ikke at jeg ikke skal kose meg med både julebøker og diverse julehefter fremover likevel.

For et par uker siden fikk jeg tilsendt boken Advendtstid. Med aktiviterer i kalenderen av Sonia Anita Jensen og Ren Poesi-julehefte -Når nettene blir litt for lange og de ser jeg virkelig frem til å ta fatt på. I førstnevnte bok står det tips til hvordan man skal pynte en rot og dermed måtte jeg jo finne frem en rot jeg hadde liggende, og kanskje får jeg pyntet den med noe i løpet av desember.

 

adventstid ok

Jeg er såvidt i gang med julebaksten og morgendagen blir viet til litt mer bakst. Jeg lager ikke syv sorter men siden jeg går på lavkarbo og eldste sønnen må ha glutenfritt så blir det 2 til 3 versjoner av de samme kakene.

Og ikke minst så ser jeg frem til å få lese litt mer fremover, nå som det verste er unnagjort av førjulsstri!

 

Jeg har også hørt på noen fine julesanger av gruppen Pentatonix

 

 

ØNSKER DEG EN FIN FØRJULSTID!

 

HILSEN BEATHE

5 kommentarer om “Bok & Kulturhjørnet# 8: Førjulskos!

 1. Inspirerende – og neste år skal jeg også starte tidlig.
  Til gjengjeld har jeg lest snart 80 bøker i året, halvparten lydbok med endog.
  Så det er i alle fall ny pers.
  Kos deg med førjulstid, gode bøker og filmer!

  Liker

  1. Tusen takk for det, og så kjekt at du syntes det,Wenche! 🙂 Alltid kjekt å kunne inspirere litt.
   Lydbok er bok det også så det er veldig bra!
   Satser på litt mer lesing fremover nå jeg også og det ser jeg frem til, mange bøker som venter..

   Ha en fin førjulstid du også!

   Liker

Kommentarer er stengt.