Fuck dere a, thug life biaatch!

bilde til header TUV

Fra: Beathe
Kopi: Eli
Sendt: 16.august 2018
Til: Alle Bokbloggere
Emne: TUV-ordliste og sånn.

Halla, hører dere meg elle?

Håper alt er bra og at det er god stemning der ute liksom. Rolig. Chill. Men liksom, selv om det er chill der ute, jeg kan ikke chille helt.
Det er sånn, du veit, når du skal ha ansvar for samlesingen og sånn, og du er usikker på om alle der ute, liksom, jeg veit ikke, vil lese boken eller no.
Liksom,hele tiden jeg tenker olø ass, om noen ikke leser den og sånn. Jeg sverger, det er helt schpaa ass, du veit, jeg tenker ikke jævla drittfolk som ikke leser.  Dere er bra folk, jeg sier til deg.

Jeg vet mange av dere har lest boken, du veit, den om Tante Ulrikkes vei, TUV, men om du ennå ikke har prøvd deg, kanskje det har litt med, du veit, slangen og sånn. Men liksom jeg har tenkt ass, jeg vil hjelpe dere og sånn. Jeg skal gjøre det. Egentlig, denne boken burde hatt ordliste ass, jeg kødder ikke.

TUV-ORDLISTE

KÆBE – HORE
TISHAR – EN DRITTSEKK
TÆZ – KJIP
KÆZE – BANKE OPP
AVOR – GÅ / DRA
TÆSJE – SVINDLE
KEEF – HASJ
SJOFE – SE
SCHPAA – BRA
POTET – HVIT NORDMANN
WALLAH – F.EKS JEG SVERGER (VED ALLAH)
BAUERS – POLITI
FLUS – PENGER
SHKÆKK – VÆRE HØY
THUG LIFE – BØLLE SOM GJERNE LEVER PÅ KANTEN AV LOVEN

Jeg veit, det kan være litt tungt og sånn, men du blir vant med det, jeg kødder ikke.
Jeg sverger, meg og Eli liksom klarer å plukke ut disse bøkene, du veit, de som har sitt eget språk og sånn. Det er kult da.

Tenkte på noe greier ass.
Legger ved en liten leseprøve slik at du kan høre hvordan den høres ut på lyd. Det funker ass, jeg sverger. Det pleier ikke å funke med meg og lydbøker,men du veit, denne funka bra da.

Forresten, glemte nesten å si til deg, jeg var på sånn, du veit, debutanttripp på litteraturhuset her i sommer. Det var sånn greie om å befinne seg på utsiden av fellesskapet, du veit, komme fra en annen etnisitet og sånn.

podcast

Det ligger en podcast ute fra de greiene der inne på littpod, kult ass og de snakker om boys in the hood blant annet. Men ikke bare det da, jeg sverger.

Debutanttripp

Du veit den overskriften? Wallah,jeg bare kødda. Dere er bra folk ass.

Snakkes.

 

Har fått lydfil av Tante Ulrikkes vei fra Lydbokforlaget!

Har du lest?

 • Eli sin fantastiske bokomtale av Tante Ulrikkes vei ved å følge (denne lenken)
 • Har du lest boken så legg gjerne igjen link til innlegget i (presentasjonsinnlegget) på Norske bokbloggere.
 • Mitt (samlesingsinnlegg),  eller innlegget om (den jævla lampa) og du kan lese min (bokomtale).
 • Lytt gjerne til bokens (soundtrack) på Spotify eller (denne låta) fra 2018
 • Bidrar du til samlesingen via blogg og/eller instagram? Bruk gjerne hashtagen #bokbloggerpris1 i tillegg til #tanteulrikkesvei og #zeshanshakar
 • … Og husk: Frist for å avgi stemmer til Bokbloggerprisen ikke er før fredag 24. august innen midnatt. Nok av tid til å lese boken om du ikke allerede har gjort det, eller spre det gode budskap videre 🙂

 

Smoke weed

4 kommentarer om “Fuck dere a, thug life biaatch!

 1. ❤ Jeg sverger, det er helt schpaa ass, du veit, jeg tenker ikke jævla drittfolk som ikke leser. Dere er bra folk, jeg sier til deg. ❤

  Atte, jeg blir så glad i dem der folka! Jamal! Og Mo! Mere og mere Mo!

  Skal høre på podden. Gleder meg.

  Og så må det da kunne finnes en 2018-utgivelse med snodig språk…?

  Likt av 1 person

  1. ❤ Håper du liker podden ❤ Og mere Mo kommer ass, kan ikke bare kjøre Jamal helle. Ja, håper det kommer en bok i løpet av høsten med noe snodig språk, jeg er klar for samlesing ass. Men håper jo at responsen blir noe bedre etterhvert da.

   Liker

 2. Og her sitter jeg som en gammel inntørket sviske og tenker kan de ikke bare lære seg å snakke ordentlig da? Det ser jo ut som det er smittsomt, når oppegående bergensere og andre begynner å slange på denne måten 🙂 ass lissom…

  Liker

  1. You have to go with the flow! Nja,litt slang har vel ikke skadet noen…syntes det er kult jeg. Men det er bare han ene som snakker sånn,du veit, litt sånn gansta, ja, og så meg og Eli da. Jeg sverger. Lydboken må jo være helt topp for deg, Tine 🙂

   Liker

Kommentarer er stengt.