Bok & kulturhjørnet #6

bok-og-kulturhjc3b8rnet-ok

Skrev et innlegg i går som ved et uhell ble slettet så jeg prøver meg igjen i dag.

1. Jeg er ikke den personen som kan finne på å reise steder jeg har lest om i en bok, da jeg er redd jeg måtte ha vunnet i lotto først. Uansett her er en oversikt over 26 bøker som hver og en kan få deg til å spre dine vinger og fly ut i den store vide verden. Har du lest en bok som har fått deg til å reise?
  2. Fant en liten quiz hvor man skulle finne ut hvem hovedkarakteren i boken var, de fleste bokormer klarer denne – jeg hadde ni rette til tross for at jeg knapt har lest en eneste av bøkene som ble nevnt.
  3. De sier det er barn og fulle folk du hører sannheten fra, vel, disse barna skal ha for forsøket. Trodde jeg skulle daue 😀
  4. Her om dagen ble filmen MI:6 vist oppe på preikestolen og Tom Cruise sendte hilsen til alle de som møtte opp. Noen kaller visningen av filmen på preiksestolen en ren gimmik, men gimmik eller ikke – kult var det og filmen skal jeg se selv om jeg ikke har sett alle filmene i serien.
  5. Her kommer grunnen for at jeg lagde nytt innlegg i det hele tatt for har dere fått med dere innleggene til Ann Helen hvor hun leter gjennom arkivene til andre bokbloggere, om ikke så må dere gå inn å lese. Det er definitivt mye gull å finne i gamle og nedstøvete blogginnlegg.

Og det var et av innleggene hun lenket til som ble skrevet av Eli for fire år siden jeg bet meg veldig merke i. Dette med blogging og hvorfor man driver med det, om tanker man har for fortsettelsen. Jeg skrev en lang avhandling i går om hvor stresset jeg blir det ligger mange bøker på vent i skrivebunken og at jeg har flere påbegynte bøker fra juli som skulle vært lest ferdig.

Vel, bøkene i bunken forsvinner ikke og jeg tenker at det ikke er så nøye om det drøyer noe før de blir skrevet om. Dette er hobbyen min og det er ingen deadline på innleggene.
Jeg har ikke testet ut denne teorien ennå og jeg er spent på hvordan den fungerer på meg som egentlig er perfeksjonist når det gjelder blogging. Ikke at innleggene er så fantastiske men jeg «stresser» når jeg ikke klarer å følge min egen plan og målsetting.

Har du noen gang følt på dette «stresset» med hensyn til blogging, og eventuelt hva har hjulpet deg ut av det?