READ-A-THON #4: APRIL 2019

deweyokt2018

Da er det tid for lesemaraton igjen og det er fjerde gang jeg er med på Dewey`s 24-timers readathon og som vanlig blir det arrangert en del aktiviteter underveis, som for eksempel at man oppfordres til å legge ut et bilde på insta eller lignende hver time. Det er godt mulig jeg kommer til å delta på noen av disse men jeg skal for det meste lese, spise og sove de neste 24 timene og naturligvis oppdatere dette innlegget underveis i lesingen.

 

tbr pile april 2019 ok

Er inne i en periode hvor jeg begynner på en del bøker som jeg ikke får lest ferdig sånn med det samme. Det har ikke noe med bøkene å gjøre men heller meg som gaper over for mye fordi jeg vil lese alt med det samme og dermed begynner jeg på «alt». Denne helgen satser jeg på å få lest ferdig et par av dem, men jeg kommer nok helt sikkert til å begynne på noen nye også. Det er noe med det at det fort blir «kjedelig» å bare lese bøker en har holdt på med en stund.

Kompaniet av dikta sjeler av Wanda Marasco, Spring av Ali Smith og The silence of the girls av Pat Barker er bøker jeg har begynt på og jeg kommer dermed til å begynne på dem. I tillegg har jeg ca 1 time igjen av Vera av Anna Svärd på lydbok og har lastet ned Storytel for andre lydbøker underveis.

De fire andre er bøker jeg mest sannsynlig kommer til å begynne på i løpet av helgen, i det minste et par av dem. Men dette er ikke skrevet i stein siden jeg kommer til å lese det jeg har lyst til og dette kan endre seg i løpet av leseøkten.

 

LØR 6/4

KL 13.45: Da er snacksen og bøkene funnet frem og jeg er klar for en lang leseøkt.

Jeg begynner med Spring av Ali Smith som jeg allerede er i gang med.

KL.16.45:  Etter 3 timer har jeg lest 60 sider av Spring av Ali Smith og 70 sider av Kompaniet av dikta sjeler av Wanda Marasco.

Nå blir det pizzabaking og spising som kommer til å ta et par timer, i løpet av denne tiden skal jeg høre ferdig Vera av Anna Svärd ca. 1 time.

KL.19.45:  Nå er middagen spist og jeg har sett litt på en tv-serie, de siste tre timene har jeg som nevnt over hørt på lydbok i ca 1 time. Nå har jeg funnet frem nytt snacks og skal fortsette lesingen og jeg kommer til å begynne på krimboken Kvinnen uten ansikt av Robert Dugoni.

 

KL.23.25:  Jeg har de siste timene lest 55 sider av Kvinnen uten ansikt av Robert Dugoni, jeg har også lest  30 sider av Langs det utslåtte håret av Sofus Greni, dette er en debutroman som jeg er høyst usikker på hva jeg syntes om ennå, foreløpig er jeg bare mest forvirret…. Jeg er også  såvidt i gang med en ny lydbok, What if it`s us av Becky Albertalli og Adam Silvara hvor førstnevnte er forfatteren bak Simon vs The Homosapiens Agenda og i likhet med den skal også denne boken filmatiserers!

Da er det natta her, eller det vil si at jeg kommer til å ha en bok med i sengen så får jeg se hvor mye jeg får lest før jeg sovner.

I morgen skal jeg endre litt taktikk og prøve å holde meg til litt færre bøker slik at jeg faktisk kan få lest ferdig et par av dem.

Søn 7/4

KL.14.00: Glemte visst å oppdatere her inne i dag. Men fra kl 10.30 og frem til kl 14.00 hørte jeg på ungdomsboken What if it`s us av Becky Albertalli og Adam Silvara ,altså 3,5 time.

Dermed kom jeg opp i tilsammen 9,5 timers lesing fordelt slik: 4,5 time på lyd og 215 sider på papir(Spring,Kvinnen uten ansikt,Kompaniet for dikta sjeler, og Langs det utslåtte håret.)
Litt utålmodig leser denne gangen, hadde vært bedre om jeg hadde fått lest ferdig en eller flere bøker i stedet for å begynne på ytterligere to. Men jeg er fornøyd med lesingen uansett, lenge siden jeg har lest såpass i løpet av en helg.

Skal du være med å lese og kommer til å oppdatere underveis? Gi meg en lyd så linker jeg gjerne til deg.

Elida , Ann Helen og Astrid Terese er også med.

 

Jeg kommer til å oppdatere på INSTAGRAM i tillegg til her!

 

GOD LESING!

8 kommentarer om “READ-A-THON #4: APRIL 2019

 1. Jeg er med, gleder meg til å komme i gang. Har strengt tatt jukset litt og hørt en time lydbok tidligere i dag, men har ikke skrevet innlegg og laget bokstabler enda. Har The Silence of the Girls liggende klar, mulig jeg begynner på den i dag. Spring har jeg ikke kjøpt helt enda, men den blir nok lest i løpet av våren en gang. Også blitt ganske nysgjerrig på Mouthful of Birds pga Silje, men det er en av de nominerte til IB jeg ikke har kjøpt. Holder selv på med The Shape of the Ruins, som jeg liker veldig godt så langt.

  Kos deg med lesemaraton!

  Liker

  1. Så kjekt Ann Helen! 🙂 Jeg er også spent på Mouthful of birds, jeg har lest Fever dream og likte den veldig godt, mulig jeg begynner på den i dag, det kan være greit å lese litt noveller innimellom for avbrekk. Liker både The silence girls og Spring så langt. The Shape if the Ruins har jeg på Kindle i norsk utgave. Har begynt på to andre på MBIP langlisten og jeg får se om jeg får lest noen av dem ferdig før kortlisten kommer på tirs.
   Takk for det og i like måte! Skal titte etter innlegg hos deg etter hvert.

   Liker

 2. Jeg er med 🙂
  Det er lenge siden jeg har hatt mulighet til å være med på et lesemaraton, så jeg er glad muligheten bydde seg en helg jeg har fri 🙂

  Liker

  1. Så kjekt! 🙂 Da har jeg lagt inn link til innlegget ditt. Ja, det er veldig kjekt å være med på selv om jeg ofte har slike «maraton» for meg selv også. Gleder meg til å følge med 🙂

   Liker

 3. Kos deg med maraton i dag. Jeg er så bortevekk at jeg ikke har fått med meg at det er i helgen. Har fullt program så jeg hadde ikke hatt sjanse. Lykke til!

  Liker

 4. Ferdig med første bok, og motivasjonen er på topp! Nå ser eg imidlertid nyheter (måtte ha ein pause) og varmer middagen. Lettvinte middagsrester frå i går er fint på ein dag som denne 🙂

  Liker

  1. Du er flink og rask altså! Hadde meg en flere timers pause i sted jeg også, deretter leste jeg et par timer før det ble et par episoder av en tv-serie. Nå blir det litt lesing på sengen før natta 🙂

   Liker

Kommentarer er stengt.