Read-a-thon #3:Oktober 2018

deweyokt2018.jpg

Hadde helt glemt at det skulle være lesemaraton nå men så kom jeg over Silje sitt innlegg fra i går og da var det bare å hive seg med. lese skal jeg uansett gjøre denne helgen så hvorfor ikke.

Det er Dewey`s som arrangerer lesemaratonet og de kommer til å ha utfordringer underveis. Jeg har ingen planer om å være med på de denne gangen heller, da jeg ikke har anledning til å sitte nedfor å lese hele det kommende døgnet og jeg vil heller lese mest mulig i løpet av de neste 24 timene. De har også en facebook side for de av dere skal være med på lesingen og som har lyst til å følge med der.

Innlegget kommer til å bli oppdatert her underveis og jeg skal prøve å oppdatere litt på instagram underveis, ofte går dette i glemmeboken for jeg blir så oppslukt av selve lesingen 🙂

LØRDAG 20.OKT

KL.14.00
 Vi er i gang med lesingen og jeg begynner med «Sjøen om vinteren» av Sivert N Nesbø.

KL.17.00

Har lest i tre timer og på denne tiden er følgende lest:

-56 sider av Sjøen om vinteren av Sivert N Nesbø
-67 sider av Eleanor Oliphant har det helt fint av Gail Honeyman, denne har jeg på engelsk også men venter til etter maratonet med å lese den på engelsk tror jeg.
– 100 sider av Snøsøsteren av Maja Lunde & Lisa Aisato

Nå skal jeg lage pizza til meg og guttene, og da skal jeg ha Så mye hadde jeg av Trude Marstein på øret.

KL.23.30

Hørte på Så mye hadde jeg i èn time og jeg må si at jeg liker boken godt og jeg har litt sansen for hovedpersonen selv om jeg ikke hadde tatt de samme valgene som henne her i livet

Deretter leste jeg ferdig Sjøen om vinteren.

Har kun lest 2 1/2 time i kveld, altså 5 1/2 time tilsammen, litt mindre enn beregnet men jeg valgte å se en film i kveld i stedet for å lese.

Legger meg  på sengen og leser videre i Eleanor Oliphant og jeg må si at jeg har skikkelig sansen for den damen altså.
Jeg orker ikke å døgnan så jeg regner med å sove i 7-8 timer og starter morgendagen med en times gåtur med lydbok på øret (Forhåpentligvis)

SØNDAG 21.OKT

KL.09.50.

Leste ferdig Snøsøsteren i stedet for i går kveld og våknet litt sent i dag, litt over åtte og siden det bøttet ned ute så orket jeg ikke tanken på å gå ut så derfor hørte jeg litt på lydbok før jeg stod opp.

Nå er frokosten som bestod av bær og vaniljekesam spist og nå har jeg trukket meg en god kopp te og har et glass med Cola uten sukker siden det ikke heter Zero lenger.

Jeg begynner med Eleanor Oliphant-boken og kommer til å gå over til en eller to andre bøker underveis. Og med litt over fire timer igjen før det hele er over så oppdaterer jeg igjen like etter kl 14.00

Ønsker dere alle en god lesing i timene fremover, enten dere er med på maratonet eller leser på egen hånd.

KL.14.15

Da er maratonet over for denne gangen og fasiten er klar. For min del ble det

maratontid okt2018

9 timer og 15 min som ble fordelt slik:
2 t 45 min lytting til Så mye hadde jeg av Trude Marstein.
De resterende 6 t og 30 min ble brukt på å lese hele
Sjøen om vinteren av Sivert N Nesbø og
Snøsøsteren av Maja Lunde & Lisa Aisato
Samt noen sider av
Eleanor Oliphant har det helt fint av Gail Honeyman
Behold meg av Tora Sanden Døskeland

Sider lest tilsammen er 448.

 

maratonbøker okt2018

Søndagen er ikke over ennå og jeg skal lese videre i de to bøkene jeg har begynt på denne helgen samt lese videre i en av de andre påbegynte bøkene jeg har liggende.

FORTSATT GOD LESESØNDAG!

 

 

Silje, Ann Helen og Elida skal også være med på lesemaratonet og følg gjerne med på deres oppdateringer underveis også.

 

 

HILSEN BEATHE

12 kommentarer om “Read-a-thon #3:Oktober 2018

  1. Takk 🙂 Ja, skulle uansett lese en del denne helgen og det er kjekt å være med på selv om jeg ikke deltar på utfordringer underveis. Kos deg med lesingen du også, Ann Helen!

   Liker

 1. Maraton er gøy, jeg titter innom deg! Som alltid når jeg ikke har avtaler så har jeg lesemaraton helt for meg selv. Er ikke så flink å være aktiv på «some» mens jeg leser, men følger med fra sidelinjen. I dag har jeg begynt på Eleanor Oliphant, Regnvokteren har jeg kommet halvveis i, så den skal avsluttes i kveld, også må jeg få begynt på Som en sky på himmelen ganske snart. Riktig god lesehelg Beathe!

  Liker

  1. Nei, jeg glemmer å oppdatere andre steder enn på blogg, får se om jeg poster et bilde etter noe i løpet av kvelden. Oliphant leser jeg også, kjøpte den på engelsk for lenge siden men den har ikke blitt lest før nå. Ha en fin lesehelg du også, Tine 🙂

   Liker

  1. Liker den så langt jeg. Har hørt og lest mye om boken og jeg har hele tiden tenkt at dette ikke er en bok for deg, var i grunnen litt overrasket over at du leste/hørte på den, men du fikk sikkert bok og nett slik som mange andre også har fått?

   Liker

   1. Stemmer det, fikk boken men for å komme gjennom den tenkte jeg at lydbok måtte være tingen. Ga nesten opp etter to timer, men Bjørnebok sin omtale fikk meg til å ville fortsette. Har lest ferdig Som en sky på himmelen i morges, og Regnvokteren i går kveld, så nå skal jeg Eleonor på øret og ta meg en tur ut, før jeg finner frem det jeg skal lese til uken. Kos deg med bok i høstregnet!

    Liker

Kommentarer er stengt.