Man Booker prize 2016: Dette er kortlisten

ENDELIG ER KORTLISTEN HER – OG DISSE BØKENE GIKK VIDERE!

kortlisten-manbooker-2016

Paul Beatty (US) – The Sellout (Oneworld)

Deborah Levy (UK) – Hot Milk (Hamish Hamilton)

Graeme Macrae Burnet (UK) – His Bloody Project (Contraband)

Ottessa Moshfegh (US) – Eileen (Jonathan Cape)

David Szalay (Canada-UK) – All That Man Is (Jonathan Cape)

Madeleine Thien (Canada)  – Do Not Say We Have Nothing (Granta Books)

 

Jeg har lest Levy, Burnet og Szalay men ikke fått skrevet om de to sistnevnte ennå,av de likte jeg David Szalay best. I tillegg har jeg lest The Many og My name is Lucy Barton fra årets langliste.

Startet med friskt mot og hadde ambisjoner om å lese alle 13 bøkene før kortlisten ble lagt frem i dag men så langt kom jeg ikke. Jeg fikk lest 5 av dem før oppmerksomheten min gikk over på norske bøker anno 2016- sånn kan det altså gå.

Men jeg har ikke glemt booker og ser frem til å lese de 3 bøkene jeg ikke har lest fra årets kortliste.

LYKKE TIL MED LESINGEN TIL DE AV DERE SOM SKAL TA FOR DERE KORTLISTEN FREM TIL VINNEREN BLIR KÅRET 25 OKTOBER.

 

HILSEN BEATHE

4 kommentarer om “Man Booker prize 2016: Dette er kortlisten

 1. Eg har mista motivasjonen heilt dette året, og kjem ikkje til å fokusere på Booker fram til 25. oktober. Akkurat nå har eg ikkje motivasjon for å opne ei bok i det heile, og satser alt på lydbøker for tida 😉

  Liker

  1. Kjedelig å miste motivasjonen slik som dette, og da er det sikkert viktig å fokusere på andre ting en syntes er gøy. For deg som er komfortabel med lydbøker så må jo det være ypperlig for det lar seg jo fint kombinere med andre ting. Håper leselysten tar seg opp igjen, Elida!:-)

   Liker

 2. Jeg har yst til å lese boken til Burnet, men det blir neppe frem mot 25.10 – greier ikke å ha store lesemål. Har prøvd og det ødelegger leselysten min, så her går det mest på innfall og humør 🙂

  Likt av 1 person

Kommentarer er stengt.