Fredagens bokryggpoesi # 4

Det var slett ikke meningen at det skulle bli så stille her på bloggen som det har vært i flere måneder nå, og derfor har jeg laget meg en aldri så liten plan – og går alt som det skal så blir det litt mer liv her fremover. At leselysten har begynt å komme tilbake igjen hjelper også veldig på, og jeg ser frem til å komme ajour på sensommeren en gang.

Vel, nok om det for akkurat nå er det bokryggpoesi som gjelder og i dag har jeg tatt meg en titt i krimhyllen for å finne boktitler ( Dog med ørliten hjelp av min datters bokhylle)

 

 

Bokryggpiesi nr 4 ok

Ved daggry
Det henger en engel alene i skogen
Drømmeløs
Som fortjent

Har du lyst til å være med selv også, eller bare se hva andre har bidratt med denne fredagen? Inne hos Pia finner du link til flere bokryggpoesier.

 

Ha en fin helg!

 

HILSEN BEATHE

 

 

 

 

11 kommentarer om “Fredagens bokryggpoesi # 4

 1. Huff da! Som fortjent! Det forandret hele diktet ditt til noe mye mer 🙂
  Det har vært veldig stille på bloggen min og. Jeg har såvidt begynt med å få mer liv i den. Men så ble det sånn at jeg begynner på skole i neste måned, og da vet jeg ikke helt om jeg få tid til bloggen likevel 🙂
  Ha en nydelig dag, Beathe!

  Liker

  1. Fikk med meg at du skulle begynne på skolen – spennende! Kunne i grunnen tenkt meg det jeg også men det blir ikke før til neste høst eventuelt – da flytter mest sannsynlig to av barna mine til Trondheim for å gå på skole og det hadde vært fint å ha noe å gjøre da.
   Ha en fin dag du også, Astrid Terese! 🙂

   Likt av 1 person

 2. Flott bokryggpoesi! 🙂 Jobber også med å få igang bloggingen, men må innrømme det kommer ofte noe i veien, også må man jo ha litt tid på seg når man først setter seg ned for å blogge. Kanskje ikke den beste tiden å starte igjen, når det er sommer, sol, latter og sang! 🙂 Men skal prøve, starter forsiktig, mye som må skrives og ordnes, regner med det kommer seg etterhvert. Leselysten er på topp og jeg koser meg nå med Bienes historie av Maja Lunde, som blir den første av de nominerte til bokbloggerprisen bøken jeg leser i år. Må ta litt igjen der også….kremt, men jeg skal vel rekke det også imellom alle de andre flotte bøkene jeg vil igjennom 🙂 Kos deg masse, Beathe!

  Liker

 3. Flott poesi Beathe! Jeg er på tur, med begrenset tilgang til internett, så det blir til at jeg gjør det jeg må, og ikke får tid til å lese blogger. Men, i dag tok jeg meg en runde og måtte innom deg selv om du ikke lå på bloggrullen min 🙂 Kjekt å høre at leselysten er på vei tilbake, og at du har lagt en slagplan for å få fart i bloggen igjen.
  Selv har jeg lave skuldre på omtalene om dagen, prøver å få de unna selv om det ikke blir noen dype analyser fra meg. Fortsatt god sommer!

  Liker

Kommentarer er stengt.