Fredagens bokryggpoesi #3

INNLEGG NR 1300 🙂

Det er fredag og tid for å lage litt poesi av bøkene som står i bokhyllene våre. Piaskulturkrok  har blåst liv i bokryggpoesien igjen og det er bare å slenge seg med.

 

Bpkryggpiesi 3

Mitt beryktede liv som Madame X
Det dyrebare
Dobbeltliv
In other words
Det er noe som ikke stemmer

Har du lyst til å være med å lage poesi, så gå inn til Pia og meld deg på.

HA EN NYDELIG HELG I HØSTVÆRET!

 

BEATHE

10 kommentarer om “Fredagens bokryggpoesi #3

 1. Takk for sist, det ble et veldig kjekt møte. Veldig bra poesi Beathe! Fredagen kom brått på meg, selv om jeg forrige fredag lovet dyrt og hellig å poste bokryggpoesi. Gøy å se at du liker runde tall, gratulerer med 1300 innlegg 🙂 Nå er vi pakket og klar til tur, har gjemt boken jeg leser for å få gjort litt i huset (også blir jeg sittende her i stedet for…) God sommer Beathe!

  Liker

  1. Ja, alltid like kjekt å treffe deg, Tine! Du er alltid så smilende og blid 🙂 Hehe….. ja, sikkert en fordel å gjemme litt unna for ikke å bruke tiden på lesing i stedet for andre gjøremål akkurat nå! Dere må ha riktig god tur og en god ferie! 🙂 God sommer til deg også, Tine 🙂

   Liker

 2. Så plutselig at du hadde innlegg 1300! Wow! Jeg måtte sjekke meg selv… 635. Da er jeg nokså nøyaktig halvveis til deg – og vi har blogget nokså like lenge.. kremt Jeg har litt å ta igjen 😀

  Liker

  1. Jeg så det etter at jeg hadde publisert innlegget og ble nå egentlig litt overrasket selv også, har i grunnen ikke tenkt over hvor mange innlegg det har blitt opp gjennom. Det er nå bare et tall som ikke betyr så mye så tror ikke at du skal stresse noe med det 😀 Tror du har mer besøk på bloggen enn det jeg har, etter at jeg har flyttet plattform og bloggnavn tror jeg mange lesere har forsvunnet – selv når den andre bloggen lå brakk før jeg slettet den så hadde den mer besøk pr dag enn den som var aktiv- men slike ting tenker jeg bruker man litt tid på å bygge opp igjen.

   Liker

Kommentarer er stengt.