Fredagens bokryggpoesi #2

Tidligere i år blåste Piaskulturkrok liv i bokryggpoesien igjen, og her er det bare å kaste seg rundt og bli med!

Bokryggpoesi nr 2 (2)

Når du ser meg – i skyggen av vingården- snakk til meg – resten av dagen!

En annen vri kan være

Resten  av dagen – i skyggen av vingården – Når du ser meg- snakk til meg!

Er litt rusten merker jeg,  lenge siden jeg har drevet på med dette, men det kommer seg nok etter hvert.

Bli gjerne med og blås liv i Bokryggpoesien du også – og gå innom Pia for andre bidrag!

 

 

 

HILSEN BEATHE

8 kommentarer om “Fredagens bokryggpoesi #2

 1. Den var utrolig bra! Det er faktisk min første gang, så jeg kan virkelig ikke skylde på at jeg er erfaren. Men jeg så noen bøker som passet virkelig bra sammen 🙂 Ha en fin fredag!

  Liker

 2. Tror du ikke du hadde falt ut av bloggrollen min? Ikke rart jeg har syntes det var stille fra din side. Nå er du ikke og på plass igjen! For en nydelig poesi du har snekret sammen, jeg synes ikke du er rusten i det hele tatt 🙂 God helg Beathe, håper været slutter å tulle seg så du kommer deg ut på tur 🙂

  Liker

  1. Aha, det kan sikkert forklare hvorfor du ikke har vært så mye her inne i det siste, godt at jeg var på plass igjen da! 🙂 Denne uken har jeg ikke vært på tur, kun med deg i byen,pluss Ikea ( toppen av stoltzen;-)) så i morgen tidlig blir det Storrinden uansett vær og vind.

   Liker

 3. Herlig poesi. Den tok meg fluksens tilbake til California i april i år. Vi kjørte gjennom Napa Valley med vingårder og pistacchio-farmer på alle kanter. Masse god vin, gitt 🙂

  Liker

  1. Absolutt min plan med dagens poesi! 🙂 Åh, høres helt fantastisk ut, blir gjerne med i bagasjen neste gang altså! Har lenge hatt lyst til å reise til en vingård, men først må jeg bli litt flinkere å faktisk drikke vin.

   Liker

Kommentarer er stengt.