1.søndag i advent, snart desember og klart for julekalender her på bloggen…

Siden det er første søndag i advent er det på sin plass å legge ut første vers i adventsverset til Inger Hagerup. Og siden jeg ikke har rukket å gjøre klar årets adventsstake helt ennå så har jeg lagt ved bilde fra fjorårets.

 

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

 

1 lys i 2014

Snart skriver vi desember og som i fjor blir det julekalender her på bloggen, men det får dere vite litt mer om på tirsdag.

Skal du ha julekalender på bloggen din i år, så gi meg gjerne beskjed så kan jeg ta det med i innlegget mitt  første desember!

Her er det lite lesing og veldig mye annet som skjer om dagene, men sånn er det av og til. Jeg skal bruke kvelden og deler av morgendagen på å lese ferdig  Onkel Toms hytte – en bok jeg liker veldig godt så langt!

 

ØNSKER MINE LESERE EN RIKTIG FIN 1.SØNDAG I ADVENT!

 

HILSEN BEATHE

8 kommentarer om “1.søndag i advent, snart desember og klart for julekalender her på bloggen…

  1. Ønsker deg en fin 1. søndag i advent Beathe. Jeg har funnet frem stjernen og staken, men å kjøpe lys glemte jeg i forflippelsen over å bli syk. Få ta det igjen i morgen 🙂 Gleder meg til å følge med på adventskalenderen din 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.