Boken på vent: Store, hvite løgner av Liane Moriarty

Ny boken på vent logo

I denne tirsdagspalten  setter jeg fokus på bøker jeg skal lese, dette kan være bøker som har blitt stående i bokhyllen en god stund uten å ha blitt lest eller det kan være bøker jeg nettopp har oppdaget. Har du bøker du vil børste støv av eller har du nettopp oppdaget en bok du har lyst til å snakke om så må du gjerne være med du også.

Denne uken har jeg valgt meg ut en bok som ikke kommer ut før til sommeren og på norsk har den fått navnet Store, hvite løgner og er skrevet av Liane Moriarty.  Hun har blant annet skrevet Ektemannens hemmelighet og Det Alice glemte, jeg har lest den første mens den andre er på vent sammen med denne nye, så det er duket for en «Liane-helg» på meg om ikke så veldig lenge. Det gledes!

store hvite løgner

Siden det norske coveret ikke er klart ennå så har jeg tatt med to ulike cover og som dere ser så er det to ulike titler på boken også. ( Har en liten følelse av at det norske kommer til å minne om det til høyre.)

Legger ved den engelske informasjonen om boken siden den ikke er klar på norsk:

Jane hasn’t lived anywhere longer than six months since her son was born five years ago. She keeps moving in an attempt to escape her past. Now the idyllic seaside town of Pirriwee has pulled her to its shores and Jane finally feels like she belongs. She has friends in the feisty Madeline and the incredibly beautiful Celeste – two women with seemingly perfect lives …and their own secrets behind closed doors.But then a small incident involving the children of all three women occurs in the playground causing a rift between them and the other parents of the school. Minor at first but escalating fast, until whispers and rumours become vicious and spiteful. It was always going to end in tears, but no one thought it would end in murder …

Så gjenstår det å se om den faller i smak her hos meg, ser i hvert fall frem til å starte på den. Da er jeg spent på hvilke bøker eller hvilken bok du har på den denne tirsdagen?

 Ser ut som vi må leve med den blå frosken en stund fremover siden jeg har bloggen min på wordpress.com og ikke «hoster» den på eget webhotell så lar det seg ikke gjøre å få linkene til de ulike innleggene inn i selve innlegget mitt. Og siden jeg har betalt for et år for premium så akter jeg ikke å endre dette helt ennå.


Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne hashtag #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilken bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

HILSEN BEATHE

11 kommentarer om “Boken på vent: Store, hvite løgner av Liane Moriarty

 1. Tack för fina boktips! Jag ska hålla utkik efter både den nya och den äldre, som jag inte läst, för jag tyckte verkligen om Öppnas i händelse av min död (Ektemannens hemmelighet). Önskar dig en trevlig tisdag! 🙂

  Likt av 1 person

  1. Bare hyggelig og kjekt å høre at du likte «öppnas i händelse av min död» likte den godt jeg også så jeg ser frem til to bøker til av denne forfatteren. Ønsker deg en super dag! 🙂

   Liker

 2. Hei! Savner å ha prosjekter og samlesing med deg, så kanskje jeg skal hive meg på Liane Moriarty-prosjektet ditt. Ektemannens hemmelighet har jeg på vent, så nå fikk jeg en ekstra dytt til å lese denne før sommeren. (Hva sier du til et lite treff i morgen Beathe?) Ha en strålende tirsdag!

  Liker

  1. Ja,nå begynner det å bli en stund siden samlesing så det hadde vært kos om du hadde kastet deg på Liane -prosjektet mitt. Kom på at jeg hadde glemt å svare deg på meldingen, jeg må se det an men gir deg svar i løpet av dagen, det hadde vært kos det 🙂 En fin dag ønskes deg også.Tine! 🙂

   Liker

 3. Jeg har lest Ektemannens hemmelighet og begynt på Det Alice glemte, men jeg ble ikke helt ferdig med den. Nå ligger den nedpakket i en eske så jeg får vente til jeg pakker opp igjen. Det er vanskelig nok å velge ut hva jeg skal ta med meg i neste uke, så det er godt utvalget er begrenset 🙂 Ha en fin dag, Beathe!

  Liker

  1. Ja ofte er det slik at jo mer en har å velge mellom jo vanskeligere blir det å velge. Blir spennende å høre om oppholdet ditt, Astrid Terese:-) En fin dag til deg også

   Liker

 4. Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men vi har dem som leseeksemplarer på jobb, så det kan godt tenkes at jeg tar dem med meg hjem en dag. Liker coverene på bøkene veldig godt. Ønsker deg en finfin onsdag 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.