Verdens bokdag 2015 & en liten giveaway i anledning dagen!

Det er 23 april i dag og som dere fleste vet så er det verdens bokdag i dag, Norge har vært med å feire denne dagen siden 1997.
Målet med verdens bok-og opphavsrettsdag, som den egentlig heter, er å markere bokens rolle i samfunnet, boken som uttrykksform, for språklig  og kulturelt mangfold.
Jeg skal bruke dagen til å lese et par noveller av «Lidelsens tolk» av Jhumpa Lahiri samt begynne på en ny bok. Hva skal du bruke bokdagen til?
Så lenge jeg har blogget om bøker så har jeg alltid hatt en giveaway denne dagen, det har nesten blitt en tradisjon og tradisjoner er som dere vet viktig å ta vare på, i hvert fall gode tradisjoner!
De to første årene gav jeg vekk bøker jeg hadde to av eller bøker jeg hadde lest og satt pris på.
I fjor gav jeg vekk et gavekort.
I år blir det både et gavekort og en bok jeg har lest og satt pris på. Boken kommer ikke ut før den 15 mai så min omtale av boken kommer da. Men du kan vinne denne boken nå og få den direkte tilsendt fra forlaget.
VBD 2015 COLLAGE M TEXT
Det er en sørstatsroman og omhandler raseskillet, men den er litt annerledes enn andre bøker om samme tema syntes jeg. Forfatteren har brukt Constance Baker Motley som inspirasjon til hovedpersonen Regina Mary Robichard.  Constance var en av de første svarte kvinnelige advokatene i USA og hun jobbet faktisk for Thurgood Marshall som har en rolle i romanen også. Regina blir hyret inn av en hvit plantasjeeier for å skaffe rettferdighet for en svart mann hvis sønn ble drept av noen hvite borgere i den lille byen Revere, Mississippi.
DU KAN ALTSÅ VINNE DENNE BOKEN + ET GAVEKORT PÅLYDENE 200 KR I EN VALGFRI NETTHANDEL!
Boken er sponset av Pantagruel forlag mens gavekortet er sponset av meg!
Det eneste du trenger å gjøre er å gi beskjed i kommentarfeltet at du vil være med og husk å gi beskjed hvilken nettbokhandel du ønsker gavekortet fra.
Jeg trekker en vinner i morgen!
Elida har også en giveaway i anledning dagen så besøk gjerne bloggen hennes også!
 GIVEAWAYEN ER AVSLUTTET – GIVEAWAYEN ER AVSLUTTEN
HILSEN BEATHE

31 kommentarer om “Verdens bokdag 2015 & en liten giveaway i anledning dagen!

 1. Heisann Beathe og gratulerer med dagen! Vi er ganske så samstemte i dag- forskjellen er at du i tillegg er gavmild ;o) Jeg blir gjerne med på give-away, og skulle jeg være så heldig å vinne, kunne jeg kanskje tenkt meg et gavekort fra adlibris, som lisbeth over her. De har utrolig stort utvalg og erfaringsvis er de reske til å sende ut bestillingene ;o)

  Liker

  1. Åja, skal du lese Lahiri i dag du også? Eller begynne på en ny bok? Jeg liker også Adlibris pga prisene men jeg syntes de har lang leveringstid jeg…. men uansett du er notert!

   Liker

 2. Eg vinn aldri noko, men blir gjerne med på trekninga likevel. Og skulle underet skje, kan eg også tenkja meg eit Adlibris-gåvekort. Kan skriva under på det «den andre Berit» seier når det gjeld utval og servce, pluss at prisane er akseptable.

  Ha ein finfin bokdag, Beathe!

  Liker

 3. Jeg hiver meg på her jeg, gavekort fra adlibris hadde vært topp. Leselisten er jo snart på under 40 bøker, så noe må gjøres der 😉

  Liker

 4. Hei, jeg er veldig glad i denne type bøker,så har veldig lyst å være med i trekningen av boka.Skulle jeg være heldig å vinne boka , så kan gavekortet gå til en av de andre som har kommentert her.Ha en fin dag, hilsen Vigdis – viva301@hotmail.com

  Liker

 5. Hei Beathe! Enig med deg at leveringstiden er bånn i bøtta hjå Adlibris, men skulle eg vinne vil eg likevel ha gavekort frå Adlibris. Ekstremt bra utval – digger det! Ha ein fin bokdag!

  Liker

 6. Vil gjerne være med på giveaway. Det er jo så gøy 🙂 Og boken høres ut som en bok for meg. Er jeg heldig å vinner ønsker jeg med et gavekort fra ARK.NO

  Liker

 7. Jeg blir veldig gjerne med. Dersom jeg skulle vært så heldig å vinne, hadde jeg ønsket gavekort på ark. Ha en fortsatt god helg 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.