Oppsummering for februar & mars

Her kommer en liten oppsummering for de to siste månedene. Både lese- og skrivelyst har vært heller laber den siste tiden og det har vært heller lite å skrive hjem om. Det har vært og er fremdeles en del å sette seg inn i på den nye bloggplattformen, men nå merker jeg at både leselyst og skrivelyst er i ferd med å ta seg opp igjen!

Men nå er det på tide å se litt nærmere på hva jeg faktisk har lest og skrevet om de to siste månedene.

BØKER LEST

Ved opptelling viser det seg at kun ti bøker er lest de to siste månedene, og disse er:

Et blått sjal av bly – Kjell Erling Bardal
Kjære søster – Alf Kjetil Walgermo
Dyr,sortert etter alder -Frøydis Sollid Simonsen
Vi var løgnere-E. Lockart
Steinhimmelen – Karin Brunk Holmqvist
En himmel av brev – Alyson Richman
Marsboeren – Andy Weir
Alt lyset vi ikke ser –  Anthony Doerr
Livet i Catfish alley – Lynne Bryant
Stjerner over, mørke under – Ingebjørg Berg Holm

BOKBLOGGERPRISEN 2015

Har lest en bok som kan kvalifiseres til BBP2015 og det er ungdomsboken «Kjære søster»

BOOKERPRIS/1001 BØKER

Ikke blitt prioritert.

BØKER PÅBEGYNT

Ingen påbegynte bøker.

BØKER OMTALT

Av 10 leste bøker så er kun 4(!) skrevet om. Jeg har begynt på et par omtaler og de vil bli publisert etter hvert som de er skrevet ferdig!

BØKER KJØPT

Til lommebokens store fornøyelse har jeg vært flink med bok kjøpene den siste tiden og kun 4 nye bøker er kjøpt. Det kunne vært 5 for jeg trodde jeg hadde vært så heldig å få tak i den norske utgaven av Jane Austens Manfield Park gjennom bokhandelen Audiatur.no men snakk om skuffelse når det viste seg at de ikke hadde boken likevel. Nå er ikke dette en vanlig bokhandel i den forstand men to ganger har jeg prøvd å  kjøpe bøker der og begge gangene har de ikke hatt boken likevel. Det er ikke noe problem å få pengene tilbake men kjedelig er det likevel når man helst ville hatt boken  man bestilte.Så jeg vil ikke anbefale det stedet til noen, eller kanskje noen av dere har helt andre erfaringer med de?

Dette er bøkene jeg har snopt meg:

– Vi burde alle være feminister – Chimamanda Ngozi Adichie
– Hva skjedde med Esme Lennox? – Maggie O`Farrell
– I skyggen – banyantreet – Vaddey Ratner
– Navnebroren – Jhumpa Lahiri

Sistnevnte var jeg så heldig å kommer over inne på antikvariat.net, den nettsiden er det skummelt å bevege seg inn på altså….

FRA BOK TIL FILM

before i go to sleep

Her om dagen så jeg filmatiseringen av den psykologiske thrilleren «Before I go to sleep», boken likte jeg veldig godt men jeg ble litt småskuffet over filmen. Syntes filmen virket veldig langtekkelig i forhold til boken som jeg opplevde var spennende fra begynnelse til slutt. Det samme var det med filmen «Gone girl».

 

 

 

 

 
 

KORT OPPSUMMERING

– 10 bøker lest på 2 måneder
-4 bøker omtalt
– Need I say more?

SER FREMOVER MOT APRIL

Det kan jo bare gå en vei her i fra og det er oppover! Ser frem til å komme i gang med både lesing og blogging igjen, og etter hvert også de ulike «prosjektene» mine. Jeg har blitt småhektet på en serie på Netflix som heter «New girl» og jeg har sett nesten 3 sesonger på 4 dager og nå som det kun er få episoder igjen skal jeg vie (nesten) all min ledige tid til bøkenes verden. Vel,litt påskekrim på tv må jeg få med meg….

Ønsker alle sammen en riktig god påske og en fin lesemåned i april!

8 kommentarer om “Oppsummering for februar & mars

 1. Har Before I go to sleep, kommet på kino? Eller kun på DVD?
  Bra at leselysten din tar seg opp..
  Har fortsatt tilgode å lese Alt lyset vi ikke ser, det får bli etter ppske en gang.., og så vil jeg lese Stjerner over, mørke under- etterhvert.. Ønsker deg fin påske fortsatt. Oppsummeringen min kommer i morgen…:)

  Liker

 2. Etter en måned med mye arbeid med den nye bloggen er det ikke rart du ikke har fått lest mer. Jeg har lest tre av «dine» Tipper du koser deg med Lukk øynene 🙂
  Håper du koser deg i påsken, med både egg og krim på tv – da er vi to!

  Liker

 3. Eg har og lest «Alt lyset vi ikke ser», men anmeldelse har eg visst glømt ;-O

  Korleis har du tenkt å gå i gang med 1001/Booker?

  Liker

 4. Et blått sjal av bly er en av de bøkene jeg har tatt med meg på påskeferie. Men som vanlig er halve kofferten bare bøker, og jeg får ikke lest noe særlig. Jeg holder på å strikke en duk og det var så gøy at jeg strikker istedenfor å lese 😀 Ønsker deg en fin påske, Beathe!

  Liker

 5. Hei Beathe. Jeg har 2 eksemplarer av Mansfield Park, den ene på norsk, men foretrekker å lese Jane Austen på engelsk. Det er en BookCrossing bok som jeg fikk av Elida i 2012. Send meg adressen din på mykindlejoy@gmail.com så skal du få boka i posten som forsinket påskehilsen 🙂

  Liker

 6. Jaja, Beathe, du får trøste deg med at jeg har lest 8 bøker i hele 2015. Det er uansett en fin liste med bøker, og det er flere der jeg gjerne vil lese selv. Den tiden, den tiden, akk …
  Håper du nyter gode påskedager 🙂
  Klem!

  Liker

Kommentarer er stengt.