Innlegg nummer 1000: Oktober – En oppsummering

Da har vi kommet til siste dag i oktober og det er på tide med en liten oppsummering fra måneden vi nå legger bak oss. Hva er lest og har det kommet nye bøker i bokhyllen?
Siden dette er mitt innlegg nummer 1000 så vil jeg gjerne benytte anledningen til å takke alle som følger meg og som legger igjen kommentarer, dere gjør det til en fryd å holde på med dette og jeg håper at dere vil følge med meg videre mot mine neste 1000 innlegg.
BØKER LEST
Ved opptelling har jeg lest 11 bøker i oktober og jeg er sånn middels fornøyd med min egen innsats denne måneden. Jeg tror jeg trenger litt mer selvdisiplin for å disponere tiden min litt annerledes, så det er noe jeg må jobbe med fremover og kanskje Agnes Ravatn kan hjelpe meg med det. Jeg har  ikke klart å lese en novellesamling denne måneden heller så det prosjektet får bare seile sin egen sjø resten av dette året, men når det er sagt så skal jeg i hvert fall lese Poirot løser gåten og en samling som heter Kvelningsfornemmelser i løpet av dette året.

Dette er bøkene jeg leste i oktober

Jeg er Malala
Fleur
Kaoshjerte
BOKBLOGGERPRISEN 2014
Av de 11 bøkene jeg har lest så er det 6 som kan nomineres til bokbloggerprisen for 2014, det vil si at nesten halvparten av bøkene jeg har lest og det er jeg fornøyd med.
BOOKERPRISEN & 1001 – BØKER PROSJEKTET
Her har jeg satt pause-knappen på til etter nyttår fordi jeg har lyst til å gjøre en innsats for å få lest mest mulig til bokbloggerprisen 2014. Det vil si at jeg skal lese Alias Grace i desember i forbindelse med Lines lesesirkel, samt at jeg skal lese ferdig Intet nytt fra vestfronten slik at Tine kan få boken sin igjen om ikke så lenge. Jeg skal også lese Den flammende verden av Siri Hustvedt før jul så da er jeg innom disse men jeg skal ikke ha fokus på det.
BØKER PÅBEGYNT
Wilhelm F.K Christie – presidenten  av Runar Jordåen

Sånn ble det av Maren Uthaug

Intet nytt fra Vestfronten av Erich Maria Remarque
BØKER OMTALT

Jeg har skrevet og publisert omtale på 8 av de 11 bøkene jeg har lest, samt at jeg har skrevet en omtale på en bok som jeg leste forrige måned. De tre som mangler for denne måneden kommer så snart de er ferdige. Egentlig hadde jeg store planer om at bokomtalen av Malala sin bok skulle være mitt innlegg nummer 1000 men så strakk ikke tiden til og jeg klarte ikke gjøre det ferdig, så da ble det så det ble.
BØKER KJØPT

Trodde jeg skulle klare meg med en ny bok denne måneden, men så stakk jeg innom  Finn.no og kom over et par bøker som jeg bare MÅTTE ha. Da ender jeg opp med tre nye bøker denne måneden og det er slett ikke ille. Oppdatert: Fikk tak i Alias Grace  på antikvariat.net og da er jeg klar til lesesirkelen i desember og jeg ender opp med 4 nye bøker hvor av 3 er brukte.

Folkelesnad av Agnes Ravatn

En lenke av stemmer av Andrè Brink
Det mørke lyset av Mette Newth
Alias Grace av Margaret Atwood

I tillegg har det kommet bøker fra ulike forlag samt bokgaver i forbindelse med bokmøter.

KORT OPPSUMMERING
Lest 11 bøker – Sånn passe fornøyd
6 av 11 bøker er kandidater til nominering av BBP 2014 – Det er bra det
Skrevet omtale på 8 av 11 bøker – Greit nok
Ikke fornøyd med min egen innsats når det gjelder ulike prosjekter som jeg ikke har fått gjort noe med.
Har vært på boklansering og 2 bokmøter med ulike forlag og det har vært skikkelig kos.

SER FREMOVER MOT NOVEMBER

Så selv om jeg bare er sånn passe fornøyd med min egen innsats i oktober så ser jeg frem til de to neste månedene og som den evige optimist jeg er så har jeg stor tro på at det skal gå litt bedre med lesingen fremover.
Det begynner å nærme seg jul og i november går det en del tid vekk med forberedelser, julerengjøring kommer jeg vel ikke utenom og julekalendere skal lages ferdig, det skal bakes og lages marsipan. Dette er kjekke ting å holde på med så lenge det ikke blir stress av det. Skal selvfølgelig lese en del fremover og det kommer til å bli for det meste norsk på agendaen her, jeg holder også på å forberede noe som skal skje på bloggen og det gleder jeg meg veldig til å fortelle dere om.
Så skal bokbloggere fra Bergen på et lite julebord nå i november og det gleder jeg meg til.
Siden det er Halloween i dag så passet det jo fint at hele denne episoden  av REBA lå ute på Youtube, hvor familien Hart feirer nettopp halloween, dette er en av mine favoritt-serier og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett den. Jeg liker jo Reba som sangerinne og siden den handler om en alenemor så er det mange ting å kjenne seg igjen i.

ØNSKER DERE EN FIN NOVEMBER MÅNED MED MANGE FINE LESESTUNDER!

7 kommentarer om “Innlegg nummer 1000: Oktober – En oppsummering

 1. Gratulerer så masse med innlegg nummer tusen, og en flott oppsummering 🙂 Håper du får en herlig helg, gleder meg veldig til de neste tusen 😉 Hos meg går det i rykk og napp med bloggingen, men så lenge leselysten holder seg er jeg veldig fornøyd. Klem til deg fra meg ❤

  Liker

 2. Det er bare å ta av seg hatten og gratulere!
  Sitter akkurat og leser A-magasinet som kom i dag, de har en seks-siders artikkel om lepraens historie i Norge. Tenkte du kanskje var interessert, eller du begynner kanskje å bli fornøyd…
  Uansett: ønsker deg ei fin helg!

  Liker

 3. Gratulerer med dagen Beathe! Tenk, 1000 innlegg, på vel 3 år? det er himla bra! Flott oppsummering, synes du har fått lest en hel del, ikke beklag deg over innsatsen, den er på topp. Vi har ikke lest mange av de samme bøkene denne måneden, kun Danielsen og Kaoshjerte har vi til felles. Takk for hyggelig selskap på boklanseringer! jeg gleder meg til å møtes på julebordet 🙂

  Liker

 4. Hvor mange bokbloggere er dere i Bergen da? Trodde det bare var deg og Tine, jeg- men det kan jo bli et fint julebord uansett det da.. Grattis med 1000 innlegg. Og vær fornøyd med de 11 bøker da. Der er jo lyst og lek det her, er det ikke? God helg Beathe.:)

  Liker

Kommentarer er stengt.