April- En oppsummering

KOM MAI DU SKJØNNE MILDE

(Foto: privat)

Før vi hilser mai velkommen så er det på tide med en aldri så liten oppsummering av måneden vi snart legger bak oss.Hvilke bøker er lest og hvilke har det vært skrevet om?
BØKER LEST

Ved opptelling så har jeg lest 13 (inkl den jeg skal lese ferdig i løpet av dagen) bøker og det er jeg veldig fornøyd med, av disse er det fire krimbøker( jeg skulle fleske til og lese åtte krimbøker i april, slik gikk det ikke) Her er bøkene jeg leste

«Om vi heftes underveis- Krigsseilerne og deres familier»
«Ektemannens hemmelighet»
«Den tapte historien»
«Krypet»
«Oscar og den rosa damen»
«Malstrømmen»
«Stormen»
«Djevelanger»
«Gule krokus om våren»
«Disse øyeblikk»
«Musikk for rasende kvinner»
«La meg sove til dette bare er en drøm»
«Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til»

BOKBLOGGERPRISEN 2014

Bøker som kan nomineres til BBP 2014 er: Om vi heftes underveis-Krigsseilerne og deres familier, Krypet, La meg sove til dette bare er en drøm, Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til og Djevelanger

 BØKER OMTALT

Denne måneden har jeg ikke vært flink til å skrive omtaler på alle bøkene jeg har lest, 9 omtaler av  13 leste bøker. De andre er begynt på og blir publisert etterhvert som de er ferdig, jeg skulle få skrevet ferdig om «Disse øyeblikk» før måneden er omme siden det er samlesing på den nå i april, men det ser ikke ut som jeg rekker det denne gangen men omtalen er like om hjørnet.
BØKER PÅBEGYNT

Det ser ikke ut til at det lar seg gjøre for meg å lese alle bøkene ferdig ved månedslutt, det er alltid noen som er påbegynt men ikke lest ferdig, slik er det også denne gangen. Disse bøkene følger med meg videre til mai
«Jenta under oliventreet»
«Urd»
«Svart mamba»
BØKER KJØPT

Jeg skulle egentlig ikke kjøpe noen bøker i april men nå hadde det seg slik at jeg fikk hele to gavekort med 100 kr på hver fra Bokklubben og de måtte jeg nesten benytte meg av siden de hadde tatt seg bryet med å sende de til meg, og slik gikk det til at «Alle mine triste horer» og «En sang om lengsel» fant veien til bokhyllen min.

«Alle mine triste horer»
«En sang om lengsel»

I tillegg så har Savannah bokhandel sendt meg en bok, som jeg er i gang med allerede. Det var Svart mamba.

Jeg var også så heldig at Aina Fra bloggen Ukjent terreng sendte meg påskegave med bok og sjokolade.

 VELDIG KORT OPPSUMMERT

13 bøker lest i april – Det er jeg fornøyd med
9 av 13 bøker er omtalt- Her kan jeg bare bli flinkere
4 bøker som kan nomineres til BBP 2014 er lest- Det er jeg også fornøyd med, i alt har jeg lest 13.

SER FREMOVER MOT MAI

Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny lesemåned og jeg har planer om å lese de krimbøkene jeg ikke fikk lest nå i april,i tillegg til mange andre spennende bøker. Det er bare å gå til innkjøp av solkrem og håpe på at det blir mange fine soldager slik at man kan sitte på altanen å lese. Jeg satte meg opp en liste over hvilke bøker jeg kunne tenke meg og lese i mai, men jeg hadde ikke før skrevet listen ferdig før det datt inn en liten fransk perle av en bok ( den sies å være den, jeg vet ikke ennå siden jeg ikke har lest den ennå, jeg kan jo syntes den er kjedelig) men den måtte opp på listen så blir det spennende å se i mai oppsummeringen hvor mange av bøkene som faktisk ble lest.
HA EN FIN LESEMÅNED I MAI!

14 kommentarer om “April- En oppsummering

 1. Ingen som helst tvil om at du har hatt en fin litteraturmåned, Beathe!
  Ønsker deg en flott 1.mai og en feiende fin måned ;o)

  Liker

 2. Flott oppsummering av en flott lesemåned! Jeg har også lest ferdig Disse øyeblikk, men rekker ikke å skrive omtale før i morgen. Håper mai blir mindre hektisk, slik at jeg får bedre tid til lesing.
  har skumle planer om flere lydbøker fremover i håp om å bli litt sprekere … 🙂

  Liker

 3. Jeg synes også det var en flott oppsummering. Jeg synes du skal være veldig fornøyd, se på det du har gjort og ikke alt du ikke rakk. Disse øyeblikk har ikke jeg lest. Men skal jeg være med å stemme på hvem som skal få BBP, så må jeg gjøre det. Får se hva jeg rekker. Lykke til med lesingen i mai.

  Liker

 4. For en flott oppsummering! Av alle bøkene her er det bøkene av Frode Granhus jeg også har lest. Knallflink forfatter 🙂 Ønsker deg en flott første mai, klem fra Anette 🙂

  Liker

 5. Ja, ble litt overrasket selv også når jeg begynte å telle, enkelte ganger føler jeg at jeg ikke får lest noe særlig men så blir det litt likevel. Granhus skriver jo veldig godt da, men hva jeg syntes utover det for du vente med til omtalene kommer 😉 Ha en fin dag,Anita:-)

  Liker

 6. Holder på med omtalen nå men har ikke kommet så langt så mulig jeg må vente med den til i morgen eller lørdag, men bedre seint enn aldri. Lydbøker er jeg ikke god på men kunne tenkt meg og prøvd litt mer. Ha en fin 1.mai, Pia 🙂

  Liker

 7. Det er sant det, viktig å fokusere på det. «Disse øyeblikk» er mitt aller første møte med forfatteren men jeg fikk lyst til å lese mer av henne.Ha en fin 1. mai 🙂

  Liker

 8. Takk for det, Anette 🙂 Granhus er bra og jeg håper det kommer mer bøker fra den kanten. Ha en fin 1. mai 🙂 Klem

  Liker

 9. Både du og mange andre bokbloggere har fått lest mye. Jeg må se og ta meg sammen jeg også og få lest enda mer:) Ønsker deg en fin ny lesemåned:)

  Liker

Kommentarer er stengt.