Mars – En oppsummering

Da er snart enda en måned lagt bak oss og ute blir det stadig lysere,er så deilig å tenke på at vi går mot sol og sommer! Her på bloggen er det tid for en aldri så liten oppsummering for den siste måneden. Hvilke bøker er lest og har det kommet noen nye bøker i hyllene?

BØKER LEST
Ved opptelling har jeg lest 12 bøker i mars og det er jeg i grunnen ikke så veldig fornøyd med. Ikke at jeg ikke er fornøyd med antallet og det er nå ikke det som er det viktigste heller, men jeg ser at jeg kunne lest mye mer enn det jeg får gjort. Jeg sløser vekk flere timer hver eneste dag,tid som jeg kunne brukt på lesing i stedet, og akkurat det skal jeg prøve å skjerpe meg litt på i tiden fremover.

«Selger dere strykejern? og andre spørsmål fra bokhandelkunder»
«Bryllupsgaven»
«Om kvelden blir namna ropa heim»
«Divergent»
«Høyt henger de»
«Hver morgen kryper jeg opp fra havet»
«Mørke grener»
«Veke 53»
«En dør på gløtt»
«Munken som solgte sin Ferrari»
«Til vi ses igjen»
«Syv fantastiske fortellinger»

Av disse så er det 3 Ebøker hvorav 2 er lånt på EBokBib, og en er pdf-fil sendt fra forlag.
BOKBLOGGERPRISEN 2014

Av de 12 bøkene jeg har lest denne måneden så kan 4 av dem som nomineres til BBP- 2014 og er derfor å finne under fanen Bokbloggerprisen 2014. Disse er En dør på gløtt, Selger dere strykejern?og andre spørsmål fra bokhandelkunder, Om kvelden blir namna ropa heim og Høyt henger de.

BØKER OMTALT

I mars har jeg omtalt 8 av de 12 bøkene, de andre blir lagt ut så snart de er ferdig skrevet. I tillegg har jeg skrevet ferdig og publisert  3 boksanmeldelser av bøker som er lest tidligere.

BØKER PÅBEGYNT

Følgende bøker er påbegynt i mars men ikke lest ferdig innen kalenderen  bikker april og dermed kommer de med på neste måned. Bøkene det her er snakk om er

Ektemannens hemmelighet
Den tapte historien
La meg sove til dette bare er en drøm
Urd

BØKER KJØPT

Med konfirmasjon neste måned så har jeg vært nødt til å stenge igjen lommeboken for kjøp av bøker,dog har det ikke vært helt uten unntak for en enslig bok fant veien hjem til meg og det var denne. Gleder meg til å lese den, men mulig den må vente helt til mai.

KORT OPPSUMMERT
– Lest 12 bøker og derav 3 som kan nomineres til BBP-2014, det er jeg fornøyd med.
– Har litt å gå på når det gjelder å skrive omtaler- det vil rett og slett si at jeg må skjerpe meg litt for jeg henger litt etter.
– Var på et hyggelig bokbad  med forfatteren Dinah Jefferies i forrige uke hvor jeg også traff Tine for aller første gang- Kjempekoselig!
SER FREMOVER MOT APRIL

Det er ikke bare konfirmasjon som står for døren den kommende måneden, det begynner å nærme seg påske også. Derfor har jeg store planer om å få lest en del krimbøker fremover, og jeg tenkte at det kunne være litt morsomt om jeg satte opp en liten liste over hvilke krimbøker jeg skal lese. Deretter kan jeg sjekke ved oppsummeringen neste gang hvor mange av dem jeg faktisk leste.

Krypet
Jenta uten hjerte
Jernjomfruen
Agenten
Malstrømmen
Stormen
Mørke hjerter
Hemmeligheten
Tror dere at jeg klarer å fleske til å lese hele 8 krimbøker i april?


Det skal bli spennende å se om jeg klarer å endre litt på hvordan jeg legger opp dagene mine fremover og hvordan det kan slå ut på hvor mye jeg får lest, tiden er jo der til rådighet- det er bare for meg til å bruke den litt mer «fornuftig». Jeg også lese Disse øyeblikk i forbindelse med samlesingen til bokbloggerprisen 2013 nå i april. Da er det bare å starte på en ny måned med forhåpentligvis mange fine lesestunder!
ØNSKER ALLE SAMMEN EN FIN LESEMÅNED I APRIL!

7 kommentarer om “Mars – En oppsummering

 1. For en flott oppsummering! Jeg lurer på hva du gjør når du «sløser vekk tid»? Med meg er det motsatt, jeg leser sånn at jeg ikke får gjort noe annet, må ty til lister som jeg stryker ut på, for å få fingeren ut.
  Jeg har lest 5 av bøkene «dine», den om munken leste jeg for lenge siden, kanskje jeg skal lese den igjen? 8 krimbøker er litt av en utfordring for deg som ikke leser så veldig mye krim. Håper du får en fin uke 🙂

  Liker

 2. Tja,hva gjør jeg på? Det er egentlig et godt spørsmål. for det første bruker jeg altfor mye tid foran pc uten at jeg gjør så mye fornuftig der til en hver tid, for det andre så stjeler tv litt tid( ikke at jeg ser på tv på dagtid for det gjør jeg ikke) men siden jeg er hjemme så har jeg regnet ut at jeg fint kan lese i 5 – 6 timer pr dag + litt om kvelden , uten at det går utover andre gjøremål. Lister har jeg mange av men det er jo slett ikke alltid jeg får gjort det på listene, da tenker jeg helst på leselister. Ellers vet jeg ikke hva jeg bruker tiden på, jeg må tydeligvis surre mye mer enn det jeg liker å tro;-) Skulle ta frem utemøblene i dag og fikk satt ut benken, men så finner jeg ikke skruene til å skru fast beina på bordet,jeg har sikkert lagt de på en lur plass i fjor slik at jeg var sikker på at jeg kom til å huske hvor de var når jeg måtte ha de igjen, men neida! Ha en fin uke du også,Tine:-)

  Liker

 3. Her har vi to bøker felles lest; Mørke grener som jeg leste i fjor og Høyt henger de. Høyt henger de på mørke grener..kan jo være en ny boktittel kanskje.;) Munken med ferrarien hadde jegi hylla i mange rå før jeg ga den bort.. tror jeg. Hvordan likte du den boka? Ha en fin dag!

  Liker

 4. Flott oppsummering! Jeg har ikke lest noen av de bøkene du har lest, så får ta en nærmere titt og se om noen av dem kan passe min lesesmak. Lykke til med konfirmasjon og krimlesing. Jeg har og tenkt at jeg må finne meg noe krim til påske.

  Liker

 5. Det ble jo en fin tittel det!Munken… tror jeg du hadde likt, Anita. En meget inspirerende bok om selvutvikling som er skrevet som en roman.

  Liker

 6. Det var stas å lese ei god krimbok igjen (Nostradamus testamente)! Ønskjer deg ein strålande og kriminelt god april og lukke til med konfirmanten:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.