2014 Ebook Reading Challenge

Skal til neste år også ha en utfordring om å lese ebøker og melder meg herved på utfordringen som er laget av bloggen Workaday.


The 2014 Ebook Challenge.
Encouraging readers to expand past just physical books to embrace ebooks in all forms.
Challenge Guidelines:
 1. This challenge will run from Jan 1, 2014 – Dec 31, 2014.
 2. Anyone can join, you don’t need to be a blogger. If you don’t have a blog, feel free to sign-up in the comments. You can post reviews to any book site (i.e. Amazon, Barnes and Noble, Smashwords, Goodreads, etc).
 3. Any genre or length of book counts, as long as it is in ebook format.
 4. You can plan your books in advance or as you read them.
 5. When you sign up in the linky, put the direct link to your post about joining the E-Book Reading Challenge.
 6. Sign-ups will be open until Dec 15, 2014, so feel free to join at any time throughout the year.
Levels:
 1. Floppy disk – 5 ebooks
 2. CD – 10 ebooks
 3. DVD – 25 ebooks
 4. Memory stick – 50 ebooks
 5. Hard drive – 75 ebooks
 6. Server – 100 ebooks
 7. Human brain – 150 ebooks
Her har jeg bestemt meg for å gå for level  2 CD- 10 bøker på 1 år.


4 kommentarer om “2014 Ebook Reading Challenge

 1. Ja, hvorfor ikke? I år så begynte jeg veldig lavt men det ser ut som jeg havner på rundt 20 ebøker i år, ikke verst det. Syntes det er et fint alternativ men kan aldri fullt ut erstatte den vanlige boken!

  Liker

 2. Det er jo en utfordring, for jeg kan ikke huske at du er en racer på lydbøker? Jeg trodde ebook var sånne du må lese på iPadden… Kanskje jeg skal hive meg med noe sånt også 🙂 Takk for tipset, og ha en flott lørdag. Vi skal se fyrverkeriet fra Skansemyren eller deromkring, så vi får med oss litt julestemning i dag.

  Liker

Kommentarer er stengt.