Boken på vent: Jeg kommer snart av Selma Lønning Aarø

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese,dette kan være en bok det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan godt være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som nettopp er kjøpt. Har du en bok som venter på å bli lest, må du gjerne være med.

Da er jeg i gang igjen med spalten etter en måneds avbrekk og siden jeg har lyst til å lese enda flere bøker som eventuelt kan nomineres til bokbloggerprisen 2014 har jeg valgt meg ut en bok av en norsk forfatter. Dette er ikke den type bøker som jeg vanligvis leser men etter å ha lest om den inne hos Line tidligere i høst så har jeg ventet på at boken skulle bli utgitt, og det ble den i forrige uke og omtrent samtidig så havnet et eksemplar i postkassen min. Den blir ikke liggende lenge å vente for jeg har mange gjøremål denne uken  og da passer det fint med slik lett underholdning innimellom, ikke sant?*Fnis*
Litt om boken
Julie har faket orgasmer helt siden hun debuterte seksuelt, men en dag går hun lei – lei av å late som. Hun låser seg inne på soverommet med proviant, babyolje og Mr. Rabbit – en vibrator med 30 dagers orgasmegaranti fra Kondomeriet. Mens hun ligger der, begynner hun å tenke over sin seksuelle historie: kjærester, tilfeldige forbindelser og ikke minst mannen hun giftet seg med. Sistnevnte surrer utenfor døren sammen med tre barn og en seksuelt velfungerende au pair fra Ukraina, og alle lurer de på hvorfor Julie ikke «kommer snart».

Dette blir et nytt bekjentskap for meg siden jeg har ikke lest noe av forfatteren før, jeg kjøpte en bok av henne for en god stund siden men den ligger sammen med veldig mange andre bøker som ikke har blitt lest ennå.

Har du lest noe av denne forfatteren før?
document.write(»);

Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilke bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company15 kommentarer om “Boken på vent: Jeg kommer snart av Selma Lønning Aarø

 1. Spent på å få høre hvordan du liker denne lette lektyren da, hm.. 🙂
  Jeg har en bok av forfatteren i hylla mi, den har stått i mange år, ulest.. noe med Åka mere.. Ha en fin tirsdag Beathe.:)

  Liker

 2. Så fint at du er i gang igjen med spalten din, jeg hiver meg med 🙂 Jeg har ikke lest denne boken, og kan nok si uten å blunke at jeg ikke kommer til å lese den heller. Har lest en «sånn» bok i år, og har to til i hyllen, som jeg ikke gidder å se på, det fenger ikke i det hele tatt. Lykke til! 🙂

  Liker

 3. Ja,det kan fort bli for mye, og jeg hadde ikke tenkt å lese flere bøker av denne typen men jeg klarte ikke dy meg etter innlegget til Line.Jeg regner vel med å få flirt meg gjennom store deler av boken. Ha en fin dag,Tine:-)

  Liker

 4. hee heee heeee denne boken virker da fornøyelig 🙂
  eg kikket etter spalten din for litt siden og da oppdaget eg at du hadde lagt den ned … det var utrolig kjipt … men desto var gleden enorm når eg nå ser at du er tilbake med den 😀
  ha en flotters dag!

  Liker

 5. Denne havnet også i min postkasse for noen dager siden, så jeg har den også på vent. Jeg har lest Venstre hånd over høyre skulder av Aarø tidligere og likte den meget godt. Så jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har lest flere? 🙂 Ønsker deg en fin tirsdag og er veldig glad for at du er tilbake!

  Liker

 6. Hyggeleg at spalten din er tilbake. Sjølv har eg ikkje noko å bidra med denne gongen, men eg reknar med at eg kjem til å delta av og til i tida som kjem.

  Ha ein fortsatt fin kveld og kos deg med boka! 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.