Boken på vent fortsetter på tirsdag!

Har bestemt meg for å ta opp igjen denne spalten med start på førstkommende tirsdag. Det har vært et savn for meg i de ukene det ikke har vært et slikt innlegg og derfor så velger jeg å fortsette.

Beklager at det ble mye frem og tilbake og jeg ønsker nye og gamle deltakere hjertelig velkommen på førstkommende tirsdag!

14 kommentarer om “Boken på vent fortsetter på tirsdag!

 1. Det er lov å vingle litt, når en har gode grunner. Og jeg er glad du er tilbake på tirsdag! Det er rart hvor avhengig en blir av «det faste og tradisjonelle». Jeg er med igjen neste uke.

  Liker

 2. Hei Beathe. Det er lov å vingle, særlig når en har grunner for det. Men jeg ekstra glad for at du er tilbake på tirdag, Jeg er klar neste uke!

  Liker

 3. Nice! Vet ikke om jeg får til å være med på førstkommende tirsdag og skal ha time hos spesialist og vet ikke når på dagen jeg er hjemme igjen, men jeg skal absolutt være med de tirsdagene jeg kan. Det har vært et event dette som jeg har savnet:)

  Liker

 4. Så bra! For det er ikke bare du som har savnet Boken på vent 🙂 Jeg regner med at jeg blir med allerede på tirsdag som kommer 🙂

  Liker

 5. Så gøy Beathe.:) Håper å kunne delta tirsdag, da jeg har ankommet en ny destinasjon- Barcelona. Det skal være wifi på rommet, så da håper vi det funker.:)

  Liker

Kommentarer er stengt.