Leseplan for bokbloggerprisen 2013

Jeg hadde egentlig tenkt å legge ved listen over hvilke bøker jeg har planer om å lese i forbindelse bokbloggerprisen 2013 i oppsummeringsinnlegget for september, men Silje satte meg på ideen om å ha det i et eget innlegg med sitt innlegg i går.
Denne listen kommer jeg til å oppdatere etter hvert som nye bøker kommer til.

X av Helge Thime-Iversen
Den mørke porten av Lars Mæhle
Smertens Aveny av Roar Sørensen
Den beste sommeren av Emilia & Monika Polbratek
 Også, vi, når det blir krevet av Thomas V Nysted & Carolina Gundhus Nysted

Sofia av Sigrid Merethe Hanssen

Jeg kan oppløse mørket av Guro Sibeko

Fyrsten av Henrik Langeland

Fugletribunalet av Agnes Ravatn

De usynlige av Roy Jacobsen
Samuel Sekel-Fanget i Pompeii av Tina Trovik
Odinsbarn av Siri Pettersen
Songfuglen av Jan Roar Leikvoll

Det henger en engel alene i skogen av Samuel Bjørk

I tillegg så har jeg flere krimbøker utgitt i år, men de er en del av en serie og dermed fokuserer jeg ikke på de nå for jeg liker (må) lese de i riktig rekkefølge.

Listen er ikke endelig, men slik ser altså den foreløpige listen min ut,så blir det spennende å se hvor mange jeg ender opp med å lese. 14 bøker fordelt på 3 måneder skal vel egentlig gå greit om jeg holder fokus.

Har du planene klare for hvilke bøker du skal lese i forbindelse med bokbloggerprisen 2013?

6 kommentarer om “Leseplan for bokbloggerprisen 2013

 1. Kjempefin liste! Mye bra her:) Songfuglen av Jan Roar Leikvoll har jeg ikke vært bort i tidligere, så den måtte jeg notere ned. Selv vurderte jeg å lage meg en slik liste, men jeg har så lite tid til lesning fremover at jeg kan jo ikke love jeg akkurat følger den. Skolearbeid står på fullt her nu. Men ser vi har tenkt å lese noen av de samme bøkene som feks: X av Helge Thime-Iversen og Også, vi, når det blir krevet. Blir spennende å se hva som havner på kortlisten etterhvert:) Kos deg med bøkene!

  Liker

 2. Med skole og jobb så blir det vel ikke all verden med tid til lesing, det forstår jeg godt. Det er slett ikke sikkert at denne planen kommer til å følges helt heller,men jeg skal i hvert fall prøve. Ja, dette blir veldig spennende fremover. Leikvoll har jeg ikke lest noe av så når jeg fikk mail fra folaget om å plukke ut 5 bøker så var det en av de jeg valgte der.

  Liker

 3. Jeg har leste en del av disse; Sofia, jeg kan oppløse mørket, Smertens aveny, – og jeg holder på emd Fugletribunalet (en svært spennende bok),- det bregrenser seg litt med hvilke jeg får lest her i utlendighet, men jeg har med Carmen ZIta og døden, og regner også med å lese noe på ebok, som jeg får tak i– Ønsker å lese Songfuglane, den har jeg hjemme nå, men må vel få en pdf eller ebok tenker jeg..:) Kos deg!

  Liker

 4. Det var lurt med en slik liste! Jeg gikk gjennom bøkene jeg har lest som er utkommet i år og fant at det kun er tre stykker – men jeg kunne godt tenke meg å lese Songfuglen, Odinsbarn, De usynlige og Smertens Aveny så kanskje det blir flere før prisen skal stemmes på. God helg 🙂

  Liker

 5. For en fin liste. Jeg har også en slags plan. Merker at jeg prioriterer litt med tanke på Bokbloggprisen nå, og det gjør jo ingenting 🙂 Ha en fortreffelig lørdag!

  Liker

Kommentarer er stengt.