Boken på vent: Sølvstjernen av Jeanette Walls

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese,dette kan være en bok det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan godt være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som nettopp er kjøpt. Har du en bok som venter på å bli lest, må du gjerne være med.


Denne uken falt valget på en bok jeg har ventet lenge på og som skal få gleden av å snike seg litt i lesekøen,hysj,ikke si det til de andre bøkene,ok? Jeg har lest Krystallslottet som jeg likte veldig godt og som handlet om forfatterens barndom, etterpå leste jeg Ville hester som handlet om bestemoren. Den falt også  i smak hos meg selv om den kanskje ikke var helt på høyde med den første men det var ikke langt unna heller. Nå er bok nummer tre kommet og jeg er spent som et barn på julekvelden, og heldigvis står boken klar i bokhyllen!
Litt om boken:

Året er 1970. Bean Holladay er tolv år, og søsteren hennes Liz er femten år gammel når den artistiske moren deres forlater dem for å finne seg selv. Den svevende moren, som alltid stikker av ved minste tegn til trøbbel, legger igjen nok penger til døtrene sine så de klarer seg en måned eller to. Når Bean en dag kommer hjem fra skolen og ser en politibil uten for hjemmet sitt, hopper de to søstrene på første buss. De krysser kontinentet og finner veien til Virginia hvor deres onkel Tinsley bor i et forfallende gods, som har tilhørt familien i generasjoner.

For de som har lest de andre bøkene så ser man at dette er en fortelling i ekte Jeanette Walls stil. Jeg gleder meg!

Har du lest noen av bøkene til Jeanette Walls?
document.write(»); Her ser du hvordan du kan delta i «Boken på vent»!

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilke bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


22 kommentarer om “Boken på vent: Sølvstjernen av Jeanette Walls

 1. Har hun kommet med tredje boken!!!!Weee, har ikke fått det med meg:) Glad! Har lest krystallslottet som jeg likte veldig godt. Ville hester har jeg liggende ennå, men den skal trekkes frem snart. Takk for supert tips! Skjønner den må snike:) Kos deg med boka!

  Liker

 2. Bare hyggelig,Isabella! Du får sende mail til fine Ida på Pantagruel så ordner det seg nok skal du se. Jeg må bare komme meg gjennom de bøkene jeg har begynt på før jeg begynner på denne ( tror jeg…*kremt*)

  Liker

 3. Det skal jeg gjøre:) Må bare lese forrige boken jeg fikk av dem først. For den har jeg lenge hatt stående i lese køen:) Blir spennende og se om den er like god som krystallslottet. Ha en videre fin dag!

  Liker

 4. Takk for bra boktips, Beathe! Jeg har ikke lest noe av denne forfatteren, så dette ble jo tre tips på en gang, rene kinderegget sånn på en tirsdag formiddag 🙂

  Liker

 5. Jeanette Walls er en forfatter jeg nylig har merket meg, og Krystallslottet har jeg alt skaffet meg, så den skal jeg lese snart. Har også lest om de to andre og denne virker da også spennende.

  Ha en fin tirsdag 🙂

  Liker

 6. Har ikke leste dem. Men jeg husker å ha lest om de to første, og spesielt husker jeg Ville hester. I dag har jeg en brutal historie på vent. Men det er sikkert ikke verre enn mange krimbøker…..

  Liker

 7. Hei Beathe! Det ble ingen bok på vent på meg i dag, de få timene jeg har vært hjemme ble fylt med avslutningen av en spennende bok. Jeanette Walls har jeg ikke hørt om. Kanskje jeg skal begynne med Krystallslottet? Henger de litt sammen?

  Liker

Kommentarer er stengt.