Mitt tematips # 1 – Beste bok i 2012

I dag kommer det et nytt konsept  fra Bokbloggeir som jeg tenkte at jeg ville være med på.
Denne utfordringen går ut på å laste opp eller lage en ny bokomtale der du forteller om den boken du synes passer best til ukens tema.
Baktanken med dette er å få fram i lyset gamle bokomtaler som andre kanskje har gått glipp av . Legg linken igjen hos Geir( trykk på bilde over her ) og se hva andre har postet og fortell om dette på din egen blogg.

Dette var et spennende og nytt prosjekt! Jeg leste mange gode bøker i 2012 som kanskje kunne fortjent å få tittelen «Beste bok i 2012» som er ukens tema, men en bok skilte seg likevel litt ut i forhold til de andre og det var Margarets frihet av Jessica McCann.

Har du lyst til å være med på denne utfordringen så klikker du på enten på bildet over eller på bloggnavnet til   Geir.

11 kommentarer om “Mitt tematips # 1 – Beste bok i 2012

 1. Tusen takk for at du ble med på konseptet miitt. Vet ikke om det vil fenge enda, men tror at det er mange som har det som oss, som ser på statistikken og synes det er litt synd at enkelte omtaler ser ut til å gå en ufortjent død i møte i «glemmeboka». Ha en fin dag.

  Liker

 2. Ja,det er litt sånn og det gjelder sikkert flere. Selvfølgelig er det enkelte omtaler som en får bedre til enn andre og enkelte bøker er det lettere å snakke om i etterkant enn andre igjen.Men dette konseptet hjelper jo til med å få de ufortjent(?)»glemte» omtalene frem i lyset igjen.Blir spennende å se hvordan dette slår til! En fin dag til deg også!

  Liker

 3. Gøy med nye bokutfordringer!
  «Margarets frihet» har jeg med på årets leseliste, den fikk jeg jo av deg og som jeg har nevnt før så ser jeg virkelig frem til å lese den 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.