Stryk meg over håret når jeg tar en pust i bakken…

Det er utrolig hva en får gjort når den ene skal tidlig opp og på skolen og nestemann skal opp når den andre har dratt, da får  ho mor vasket de to siste kjøkkenskapene og julevasken på kjøkkenet er  ferdig. Nå skal jeg ta meg en velfortjent pust i bakken med boken «Stryk meg over håret» og en kopp lys gløgg.. før jeg må  til med annet husarbeid….

Dette er hverdagskos !
HA EN FIN NOVEMBERDAG, OG SNART STÅR DESEMBER PÅ DØREN..

14 kommentarer om “Stryk meg over håret når jeg tar en pust i bakken…

 1. Nydelig overskrift på innlegget ditt i dag 🙂 Her er det også litt avslapning på morgenkvisten. Blogging og god frokost før jeg begynner med det som ikke er fullt så gøy! Ha en strålende dag, kjære Beathe ❤

  Liker

 2. Fin frokost og god bok. Jeg kom reisende hjem tidlig i morges etter en uke borte, så nå skal jeg gripe fatt i adventsforberedelsene. Og ta fram boka. Skal også lese «Stryk meg over håret» nå. Gleder meg til det.

  Liker

 3. Skulle gjerne hatt en som kunne stryke meg over håret. Gikk på jobb i dag, men måtte gå hjem etter to timer med mageont. Sitter nå å leser Hud av Mo Hayder og synes veldig synd i meg selv. Han en fin onsdag!

  Liker

 4. Skulle jeg gjerne hatt også, Mo Hayder har jeg ikke lest noe av enda så da venter jeg spent på å høre hva du syntes. Masse god bedring til deg, ikke noe kjekt å være syk. Pleie deg selv godt og ha en fin dag videre:-)

  Liker

 5. Så flink du er med husarbeid og sånn.
  Det er ikke jeg.
  Så mye som skal gjøres, men jeg utsetter og utsetter..
  Sitter ved lyslampa mi, er syk i dag også med sånn kraftig forkjølelse som har vart tre dager.. Var på jobb i går, men det var ikke så lurt..
  Skal lese litt i Tråden og pleie meg selv, og håpe at lyst og krefter til å gjøre noe kommer tilbake til helgen.:)
  Ha en fin dag!

  Liker

 6. Takk for det,Anita:-) Jeg må ta det når kroppen fungerer sånn noenlunde for det er slett ikke hver dag det skjer. Huff da,en kraftig forkjølelse høres ikke helt bra ut,du må ha riktig god bedring og pleie deg som best du kan og være på jobb når en ikke er helt bra er kanskje ikke så lurt nei,men jeg kjenner meg igjen der. Ha en fin dag du også!

  Liker

Kommentarer er stengt.