Ditt eller datt

Sånne lister er mat for Mons, og jeg klarer rett og slett ikke la være, listeguri som jeg er. Denne gangen er det et bokmeme som Silje fant på youtube og  Ann kristin  har slengt seg med. Her er min liste

01. Bok på øret eller bok i handa? 

Bok er best i hånden, siden jeg ikke har prøvd lydbøker enda så vet jeg rett og slett ikke hva som er best, så jeg holder en knapp på best i hånden.
02. Myke eller harde permer?
 Jeg liker aller best harde permer, men jeg kjøper gjerne pocket om boken ikke lenger finnes i innbundet utgave. Jeg klarer ikke å lese når jeg sitter på bussen så jeg har aldri bøker med meg og er ikke avhengig av å få plass til boken i vesken.
03. Fiksjon eller fakta?
Jeg liker romaner i mange ulike sjangere og det blir mest fiksjon,men jeg liker også veldig godt fakta og kunne tenkt meg å lest enda mer av det i fremtiden.
04. Fantastisk eller realistisk?
Ja,takk begge deler selv om jeg ikke har lest så veldig mye fantasy enda så liker jeg det godt og vil lese begge deler.
05. Harry Potter eller Twillight?
Nå har ikke jeg lest noen av disse,men heldigvis så har jeg muligheten til å låne bøkene i bokhyllene til mine barn om jeg skulle finne på at jeg vil lese disse. Har sett noen Harry Potter filmer bare så det er sagt!
06. Kindle, iPad eller en annen e-leser? 
 Har ikke, og har heller ikke bestemt meg for om jeg vil ha dette, så er litt i tenkeboksen når det gjelder dette.
07. Kjøpe eller låne? 
 Jeg er ikke god på å låne fra biblioteket og vet ikke om jeg kommer til å bli særlig god på det heller, lommeboken hadde nok satt pris på det men jeg liker ikke så godt å lese bøker som folk har lest før meg, er litt rar sånn. Så her blir det kjøpt og så er jeg heldig og mottar fra forlagene innimellom.
08. Bokbutikk eller internett?
Her går det mest i netthandel for min del, tror jeg kan telle på en hånd de gangene jeg har kjøpt bøker i en bokbutikk.
09. Enkeltstående eller serie?
Her blir det også litt «Ja,takk begge deler»,krim og fantasy liker jeg godt å lese som serie, men det blir mest enkeltstående romaner.
10. Monsterbok eller liten og søt? 
Det kommer helt an på,bare historien er god så gjør det ingenting om boken har mange sider, men en søt liten sak er helt grei innimellom også.
11. Romantikk eller action?
Som den håpløs romantiker jeg er så liker jeg godt å lese romantiske bøker og liker godt slike chick-lit/ feelgood bøker men jeg sier ikke nei,takk til action heller.
12.Under et teppe foran peisen eller liggende i sola?
Hadde jeg hatt en peis kunne jeg godt tenkt meg å ligge foran der å lest, men det blir helst i sofaen med teppe på eller i sengen. Ute i solen går også fint.
13. Kakao eller latte? 
Som den te elsker jeg er så ville jeg valgt te, men en god kopp kakao med krem er ikke å forakte heller, særlig ikke nå før jul.

Dette var mine DITT & DATT – svar, hva er dine?
10 kommentarer om “Ditt eller datt

Kommentarer er stengt.