Hverdagskos(5): En gufsen høst/vinterdag & 2 hjerter til bloggen!

Endelig er fredagen her, den aller beste dagen i hele uken! Dagens gjøremål er unnagjort og nå er det bare å kose seg og det skal jeg virkelig gjøre med både Kvinnen i Buret, Miss Peregrine og øyas hemmelighet…. og noe attåt naturligvis, man har da vett te å kose seg en gufsen høst/vinterdag!
Jeg kunne ikke dy meg lenger og MÅTTE begynne på Julebrevpikene i går kveld,leste ikke så veldig mye men det lover veldig bra!

Bøker, tente lys,pledd,te,pepsi max og noen sjokoladebiter…og notatboken..hva mer kan en ønske en fredags formiddag?

Forleden var jeg heldig og fikk en award hos Melusine som jeg ble hoppende glad for, det er kjekt å bli satt pris på! I dagene som fulgte har jeg fått ikke mindre enn to «I love your blog» awarder til og det kan så absolutt ikke forbigåes i stillhet, denne gangen fikk jeg fra søte Mary-Anne fra mk blogg og Rufsetufa fra bloggen I bokhylla, tusen takk til dere begge to! Jeg setter umåtelig stor pris på dette.

Awarden skal gis videre til 5 bloggere du setter pris på etter disse reglene;
 1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
 2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
 3. Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.
 4. Det skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå.

Denne gangen sender jeg ikke videre til noen spesifikke blogger, for det er så mange fine og flotte blogger  der ute som uten tvil fortjener en liten positiv overraskelse at jeg deler disse med dere alle sammen! Det er hverdagskos det!

Ønsker dere som titter innom en riktig fin helg og husk å kose dere!

Slik så det ut i morges, det blåste surt og alle hustakene rundt omkring har fått snø på seg.

14 kommentarer om “Hverdagskos(5): En gufsen høst/vinterdag & 2 hjerter til bloggen!

 1. For en deilig start på fredagen å lese din hyggelige blogg, og så flott et bilde av lesekroken din – det så virkelig koz ut : )

  Ha en superfin helg, og grattis med velfortjente awards : )

  Liker

 2. Åh, dette så innmari deilig ut! Jeg må vente med fredagskosen til det blir kveld. I dag er det formiddagsjobb og jeg startet likegodt dagen med et pang og kom meg ikke opp den store brua jeg må over for å komme meg til jobben. Ikke særlig gøy å skli bakover uten kontroll og lage krøll for andre 😦 Heldigvis gikk det bare bra til slutt, men jeg ble ganske skjelven :S Håper du får en fantastisk helg, klem fra Anette 🙂

  Liker

 3. Huff,det var litt av en start på dagen du fikk….godt det gikk bra til slutt da,men klart en blir skjelven! Glad jeg ikke skal ut på glatten i dag. Ha en super helg du også Anette:-)

  Liker

 4. Bare hyggelig,Karen! Jeg tenkte på deg når jeg sendte til de fem første forrige gang,men var usikker på om du hadde «award-fri» blogg og derfor ble du ikke valgt da! En god helg til dere også!

  Liker

 5. Så koselig det så ut , da… Julebrevpikene må jeg få lest snart..)

  Holder på med Hank- (biografien om Hank von Helvete/Hans-Erik Husby) helt oppslukt, blir vel ferdig etter jobb, i kveld en gabng, tenker jeg.-

  Udødelighetens elixir som jeg også holder på med, blir stadig vekk parkert til fordel for andre påtrengende bøker…

  Her blåser og snør det, gruer meg litt til å stå i busskuret i ettermidag for å komme meg hjem..
  Ha en fin fredag!

  Liker

 6. Tusen takk for det:-) Håper du ikke blåste vekk i ettermiddag og at du har kommet deg helskinnet inn i varmen! Boken til Hank har jeg hørt om men ikke lest, blir jo nysgjerrig når du blir så begeistret for den, så jeg ser frem til omtalen din av den.
  Ha en fin kveld,Anita:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.