Gjestebloggen:Med Victoria & alt om One Direction

 
Forlag: Gyldendal
Tittel:Alt om One Direction
Format: Innbundet
Sideantall:78
Utgitt:2012
Inngår i serien: Alt om
Kilde: Leseeksemplar

Som tenåringsjenter flest så digger min datter Victoria på 14 år den britiske gruppen One Direction (& Justin Bieber selvfølgelig & JA, mor og datter er klar for konsertene i Telenor arena i April & Mai)

One Direction er en britisk/Irsk gruppe som har tatt verden med storm de siste årene.
I 2010 stilte de fem ungdommene opp hver for seg til audition  i den britiske utgaven av tv-programmet X factor, og ingen av dem kjente hverandre fra før.

Da deltakerne ble delt inn i lag, viste det seg at ingen av guttene hadde klart å kvalifisere seg i guttekategorien. Dermed var de egentlig ute av konkurransen. Men dommerne så en annen mulighet for de sjarmerende ungguttene. I stedet for å bli sendt hjem, ble de kalt inn igjen og satt sammen til en gruppe.

Gruppen består av Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles og Louis Tomlinson.
Navnet  One Direction er det Harry Styles som fant på fordi han syntes det navnet ville høres kult ut når programlederen skulle introdusere dem i de siste live-sendingene i X factor hvor de til slutt endte på tredje plass.

Boken er et «must» for en vaskeekte Directioner, den er veldig fargerik  og inneholder mange flotte bilder, blant annet bilder fra guttene som liten. Det er også intervjuer med flere fans, eller Directioner som de også kalles.Helt bakerst i boken er det en liten Quiz.
Boken anbefales til de som liker One Direction.

One band.  One dream.  One Direction

Victoria sender en tusen takk til forlaget for denne fantastisk flotte boken.

&

VICTORIA

6 kommentarer om “Gjestebloggen:Med Victoria & alt om One Direction

 1. Denne boken må jeg nok få tak i, tenker jeg! Ingrid er nemlig en gryende fan og cd'en som vi kjøpte i England spilles for fullt når vi er ute og kjører 🙂 Herlig innlegg 🙂

  Liker

 2. Da kommer du ikke utenom denne boken og jeg måtte jo bla litt i denne jeg også. Den er veldig fin og fargerrik.Inneholder mange flotte bilder og ikke rart den falt i smak!

  Liker

 3. Takk for tips om Norges-konsert! Vår 12-årige datter Inga oppdaget litt sent konkurransen, med frist sist søndag, om å vinne tur til NY inneholdende One Direction-konsert. Det manglet ikke på kreativitet og pågangsmot. Oslo til våren er dog overkommelig. Hyggelig å lese bokbloggen din, Beathe. Jeg jobber på bibliotek og har stor nytte og glede av å lese bokblogger. Glade hilsener fra Anne

  Liker

 4. Så koselig det var å våkne opp til en slik hyggelig melding i dag! Tusen takk for det,Anne!:) Setter veldig pris på å høre at du liker å lede bloggen min! Denne gruppen har visst tatt jentene med storm i det siste og de er jo flinke da. Her blir det både JB og One direction konsert til våren, det blir nok stas! Synd ikke Inga rakk det, men når de nå kommer til norge er det jo håp om å få sett dem der likevel.
  Ha en fin dag, Anne.

  Hilsen Beathe

  Liker

Kommentarer er stengt.