Hverdagskos (3) med Roser, kyss og døden

Fikk den aller siste boken til Maria Lang i postkassen idag og da måtte alle andre bøker vike for denne har jeg ventet på. Jeg likte de to andre bøkene som på utgitt og jeg gleder meg til å treffe blant annet Puck og Christer igjen.
Må prøve å få pleie meg selv litt for jeg har klart å bli smittet av mine barn som har lagt syk denne uken, ikke alle sammen men guttene, så det ser ut som at reisen min til Oslo henger i en tynn tråd for øyeblikket, skal se det an til i morgen selvfølgelig for dette hadde jeg gledet meg til! Treffe dere herlige bokelskere rundt om i det ganske land, krysser fingre og tær.

Ønsker dere alle sammen en fin ettermiddag, nå skal jeg prøve å få med meg litt god gammeldags krim!

8 kommentarer om “Hverdagskos (3) med Roser, kyss og døden

  1. God bedring og håper du kommer deg på bokbloggtreffet:)). Jeg savner å finne ei krimbok som bergtar meg helt… Jeg har lest krimbøker som jeg liker, men de har ikke tatt meg med storm

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.