Hverdagskos (3) med Roser, kyss og døden

Fikk den aller siste boken til Maria Lang i postkassen idag og da måtte alle andre bøker vike for denne har jeg ventet på. Jeg likte de to andre bøkene som på utgitt og jeg gleder meg til å treffe blant annet Puck og Christer igjen.
Må prøve å få pleie meg selv litt for jeg har klart å bli smittet av mine barn som har lagt syk denne uken, ikke alle sammen men guttene, så det ser ut som at reisen min til Oslo henger i en tynn tråd for øyeblikket, skal se det an til i morgen selvfølgelig for dette hadde jeg gledet meg til! Treffe dere herlige bokelskere rundt om i det ganske land, krysser fingre og tær.

Ønsker dere alle sammen en fin ettermiddag, nå skal jeg prøve å få med meg litt god gammeldags krim!

8 kommentarer om “Hverdagskos (3) med Roser, kyss og døden

  1. God bedring og håper du kommer deg på bokbloggtreffet:)). Jeg savner å finne ei krimbok som bergtar meg helt… Jeg har lest krimbøker som jeg liker, men de har ikke tatt meg med storm

    Liker

  2. God bedring!

    Og du, vi har tydeligvis VELDIG lik interiørsmak, for da jeg skulle kommentere så nydelig fat du hadde på bordet, la jeg merke til at jeg har nøykatig samme hvite potte, hjerte OG lysholder som deg;)

    Liker

Kommentarer er stengt.