Bloggen min har Bursdag – GIVEAWAY!!

HIPP HIPP HURRA, for bloggen min som fyller 1 år den 7.Oktober og det skal selvfølgelig feires med litt gaver til dere herlige lesere!

Det blir en GIVEAWAY og siden dette er en bokblogg  så er hovedpremien  selvfølgelig bøker, men det vanker også gaver i form av noe annet bokrelatert og  noe du kan kose deg med når du leser. I tillegg kommer det til å ligge en liten hemmelig gave i hver av pakkene. Det blir 3 heldige vinnere.  Du står fritt til å velge de bøkene du vil og ikke nødvendigvis slik jeg har satt dem sammen på bildene under her. Jeg skal etter beste evne ordne det slik at alle 3 vinnere får de bøkene de aller helst ønsker seg.
Bøkene har jeg vært så heldig å få sponset av ulike forlag, så tusen takk til de for det!
1. Premie

-5 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave
  
2. Premie

– 4 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave

3. Premie

– 4 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave

Om dere har lyst til å se litt nærmere på de flotte bokmerkene så kan dere gå inn her.

Jeg trekker 3 heldige vinnere den 7.Oktober!

Denne gangen skal jeg også gjøre noe jeg ikke har gjort før når jeg har hatt giveaway,dere kan trekke inntil 3 lodd, dette er ikke et must for å være med men en liten ekstra belønning i form av 2 ekstra lodd til de som gjør det som står under her.

*Et lodd for å kommentere hos meg, dette må du uansett gjøre for å være med,oppgi gjerne hvilke bøker du kunne tenke deg å vinne.
*Et lodd for å lage et eget innlegg på bloggen din om denne giveawayen og linke tilbake hit,eller bruke det øverste bilde i sidemenyen på bloggen din
*Et lodd for å være følger på bloggen / eller å legge seg til som følger.

LYKKE TIL OG JEG HÅPER AT MANGE HAR LYST TIL Å VÆRE MED Å FEIRE MED MEG!

DENNE GIVEAWAYEN ER NÅ AVSLUTTET!

103 kommentarer om “Bloggen min har Bursdag – GIVEAWAY!!

  1. Tusen takk for det,Sylvia:-)Veldig kjekt at du syntes det,setter enormt pris på det. Du har skrevet 2 bøker som jeg har liker veldig godt til tross for at der er sterke temaer som blir presentert. Lodd skal det selvfølgelig bli på deg min venn og du er notert! Klem fra meg

    Liker

  2. Gratulerer masse min venn med 1 års dagen. Og for en fantastisk blogg du har. Er ikke lite stolt at du også har anbefalt en av mine bøker. Jeg takker så for det.

    Gratulerer enormt med dagen. Måtte det bli mange mange flere.
    Lodd ønsker også jeg meg. Stor klem herfra

    Liker

Kommentarer er stengt.