Boktema hos Anette – Mitt favorittbokmerke!

Torsdag allerede og som vanlig er det vaskedag her i huset, er noe redusert her i dag så det blir så som så med den ryddingen og vaskingen. Det passer veldig dårlig å bli syk nå men det hadde vært typisk og med syke barn hjemme denne uken så kan jeg vel ikke forvente annet, men jeg håper i det lengste at det skal gå fort over.  Det er boktema hos Anette i dag som det seg hør og bør en Torsdag og denne gangen er hun inspirert av den fine damen Ninaforfatter og vil rett og slett vite hva som er vårt favorittbokmerke!
Passer jo veldig bra at Eli fra Florø laget et fint bokmerke til meg som jeg fikk tilsendt her om dagen, med ugler på og det hele


Det har blitt mitt nye favorittbokmerke men jeg har flere favoritter for Kari laget noen fine til meg i fjor med perler og dusker på og det hele, de liker jeg veldig godt!

 

Har ikke  et bokmerke som betyr noe helt spesielt for meg eller som det er noen historie bak, men disse bokmerkene som jeg har nevnt idag er jeg veldig fornøyd med og liker veldig godt.

Har du et bokmerke som du har lyst til å vise eller har du lyst til å lese flere innlegg fra ukens boktema så kan du gjøre det her.

Ønsker dere alle sammen en fin Torsdag!

12 kommentarer om “Boktema hos Anette – Mitt favorittbokmerke!

 1. Så fine de bokmerkene er, spesielt det med perler og dusk!

  Ja, det var dumt at jeg ikke finner igjen mitt favorittmerke, men jeg får holde øynene åpne og se etter et nytt.

  God helg 🙂

  Liker

 2. Det var mange fine bokmerker! Jeg likte spesielt godt det siste med dusk på 🙂
  Det var en ide. Jeg lager bokmerker sel og deler med venner og kjente. Nå har jeg bare bånd i dem, men en dusk var jo spennende 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.