Fine forlagsfolk, forfattere & bokugler!

Hei

Som noen av dere har fått med dere så var jeg så heldig å bli invitert med på  bokmøte  for bokhandlere som var i Bergen på mandag, hvor ulike forlag presenterte hvilke bøker som kommer ut fra deres forlag nå i høst, det var aller første gang jeg var med på et slikt arrangement og det ga virkelig mersmak. Dette var moro, selvfølgelig var det kjekt å få med seg en goodiebag fylt med bøker med seg hjem men  ikke bare det, det var utrolig kjekt å møte hyggelige forlagsfolk og et par forfattere også.  Snek meg selvfølgelig til å få autografen på to bøker i samme slengen;-)

Det var 5 ulike forlag som presenterte sin bokhøst og det var Egmont serieforlaget, Piratforlaget, Font forlag, Vega forlag og Vigmostad & Bjørke.

Den ene boken som lå oppi bagen var Nemi som blir utgitt fra Egmont serieforlaget, jeg gleder meg til å stifte bekjentskap med denne jenten for jeg har ikke lest noe av henne før. Jeg har lest om henne på noen blogger tidligere og da har jeg blitt nysgjerrig på henne.

NEMI

 I tillegg til striper og helsider presenterer Princess of Darkness bladforsider og store og små tegninger fra kalendere og dagsplanleggere, samt Lise Myhres egne kommentarer. Boken inneholder også to illustrerte André Bjerke-dikt, og den lengre Nemi-historien Halv ett og fortsatt prinsesse.
Princess of Darkness er en liten skattekiste. Boken har spesialskrevet forord fra Nemis store helt Tori Amos. (Egmont Univers)
 
En annen bokskatt som lå oppi bagen var en bok som blir utgitt på Vigmostad & Bjørke og som jeg har nevnt tidligere er «Jentene fra balletten» som jeg gleder meg til å kaste meg over for jeg har en mistanke om at dette er litt av en pageturner!

JENTENE FRA BALLETTEN
Ikke alle er tilliten verdig. Noen misbruker den grovt. Femten år gamle Mina er i ferd med å ødelegge seg selv. Ingen skjønner at det under Minas atferd ligger en farlig historie. Fra avisredaksjonen leter krimjournalisten Alice Bratt etter «jenter fra balletten». Dette er vellykkede jenter som endrer adferd over natten. De bryr seg ikke lenger om skolen. De har ingen selvrespekt. De er logget av Facebook. Da Mina tar kontakt med journalisten utløses et drama som er større og langt styggere enn noen av dem hadde tenkt. Vil Mina bli trodd? Finnes det flere jenter? Vil den skyldige tas?

Andre bøker fra Vigmostad & Bjørke som jeg kunne tenkt med denne høsten  og som jeg har presentert før er Netter i Sjasmin, Margarets frihet, og  Inntrengeren.

Fra Font forlag lå det en bok som jeg hadde fra før nemlig Det som ventet meg, derfor kommer den til å komme med på giveawayen som jeg kommer til å legge ut i neste uke i anledning bloggen min sin 1 års dag.
Andre bøker fra Font forlag som jeg svært gjerne kunne tenkt meg denne høsten er Se hva som skjedde- historien om Tv2,  og  Vandrefalken.

Men det stopper ikke der kjære dere, det er enda et par forlag igjen og fra Vega forlag lå boken Augustenbad en sommer og det skal bli spennende å lese hva som skjer der en sommerdag.
Flere bøker fra forlaget som ble presentert og som jeg kunne tenkt meg er Lekestue, en hysterisk morsom billedbok for voksne. En annen bok som jeg ble nysgjerrig på er fuglehjerne.

Pirat forlaget er det siste forlaget ut i denne omgang og fra dem så lå Unnskyldningen av Hanne Vibeke Holst og er en bok jeg ikke hadde hørt om men som jeg ser frem til å ta fatt på. Flere bøker som ble presentert som jeg kunne tenkt meg er Pølsefabrikken etter at forfatteren Helene Guåker leste noen strofer fra boken sin så tror jeg at dette er en bok jeg kunne likt å lese.Sist men langtfra minst så ble jeg nysgjerrig på Susanne Staun sin roman Hilsen fra Rexville.

I tillegg kommer alle de andre godbitene fra andre forlag denne høsten så jeg ber inderlig og vel om at jeg må få noen ekstra kronasjer i lommeboken!

Jeg nevnte såvidt giveawayen min som jeg skal presentere neste uke og jeg gleder meg som et barn på julaften! I forbindelse med giveawayen har jeg fått en snill dame fra Florø til å lage noen fine bokmerker til meg, hun hadde egentlig sluttet å lage og selge,men siden jeg spurte så fint så laget hun 4 stykker til meg. Det ene skal jeg beholde selv og de andre skal være med i de 3 bokpakkene som er premien på giveawayen, jeg har lyst til å vise dere det fine nye bokmerke hun lagde til meg

De andre bokmerkene var kjempefine også og de kommer selvfølgelig uten bilde av meg,hehe. Syntes uglene var veldig søte da!

Til slutt vil jeg bare få takk de flotte forlagsfolkene og ikke minst Ingrid som jeg fikk invitasjon av,dette vil jeg gjerne være med på igjen. Nå er det å glede seg til en helg med bøker og bloggere i fokus!


10 kommentarer om “Fine forlagsfolk, forfattere & bokugler!

 1. Det var artig, ja. Var jo i Trondheim som du vet. Fikk litt andre bøker enn dere i Bergen i posen, bl.a. Lekestue. Den leste jeg ut på en kveld og den var kjempekul. Den kan man jo ta frem mange ganger,
  Ellers var det mye bra på gang fra de forlagene, synes jeg, Mye jeg fikk lyst å lese, som Vandrefalken du nevner og Se hva som skjedde, og Augustenbad, bl.a.

  Liker

 2. Bare hyggekig det,Isabella:-)
  Dette må du få med deg senere en gang, det var veldig kjekt å være med på dette! Nemi har jeg faktisk ikke lest så jeg er spent på den.
  Ha en fin kveld:-)

  Liker

 3. Sååå mye snadder på en og samme gang! Dette måtte jo være en superinnholdsrik kveld!
  Takker så mye for kommentaren hos meg – og jaaa! Du må gjerne bestille boka – og signaturen min følger med. Jeg må bare få adressen din!
  Glad klem fra meg!

  Liker

 4. Rakk ikke å vare med når de var i Trondheim og etter å ha lest og hørt hvor interessant det var, så angrer jeg litt:) Gratulerer med bøkene! Den Nemi boken er jeg litt misunnelig på for jeg liker henne:) Kos deg med bøkene og ha en fin dag!:)

  PS:Takk for fin kommentar hos meg:)

  Liker

Kommentarer er stengt.