Oppsummering – dette er status for August måned.

Da har vi gjort oss ferdig med August måned,joda, det er enda en dag igjen,men sommeren er defintivt over for denne gang, om den i det hele tatt var innom…
Det er på tide til å gjøre opp status for måneden som har gått.

Bøker lest
Når det gjelder bøker som er lest denne måneden så er jeg fornøyd med å ha lest  7 stykker, selv om jeg må skjerpe meg litt om jeg skal rekke å lese 100 bøker i år. Ikke at jeg stresser med det men det hadde vært artig.

  Bokanmeldelser
  Jeg er fornøyd med å ha skrevet bokanmeldelse på alle bøkene jeg har lest denne måneden med unntak av Fortellingen i Fiolinen,men den kommmer en av dagene. Jeg blir ferdig med den i løpet av morgendagen.I tillegg så har jeg skrevet 1 omtale på en bok som er lest tidligere men som jeg ikke hadde skrevet omtale på, det går ikke radig unna men jeg skal bli ferdig med alle bokanmeldelsene før nyttår.  Tilsammen har jeg skrevet 7 bokanmeldelser denne månenden.

  Bøker kjøpt
  Stolt er jeg for de siste månedene har jeg ikke kjøpt så mange bøker og denne måneden har jeg klart meg med   4 nye bøker. De kostet 50,-kr stk men den ene fikk jeg på et gavekort og dermed kom summen jeg måtte ut med  på 150,-kr fordelt på 4 bøker, det er ikke verst.
  Her er bøkene som ble snopt.

  • Middagen av Herman Koch
  • En dåre fri av beate Grimsrud
  • Nu Jævlar av Heidi Linde
  • Brente skygger av Kamila Shamsie
  Bøker mottatt
  Har denne månenden vært heldig og mottatt en knippe bøker, noen av dem har jeg lest allerede mens  andre er litt på vent og skal leses utover høsten.

  Kort oppsummert
  Alt i alt så er jeg fornøyd med måneden som har gått, jeg har lest bøker med ulike tema selv om jeg skulle ønske at jeg hadde fått lest litt krim denne måneden. Har også fått lest 2 debutanter og det er ikke verst vel. Da ser jeg fremover mot en bokrik høst med mange gode og spennende lesestunder.

  ØNSKER ALLE BOKELSKERE EN FIN BOKHØST 2012!

  6 kommentarer om “Oppsummering – dette er status for August måned.

  1. 7 bøker står det respekt av! Jeg har klart nesten 4 denne mnd… Har vært desto flinkere til å kjøpe, så nå må jeg snart få parkert rumpa i soffen for lesing!

   Liker

  2. Mye bra her, både av det du har lest og det du har kjøpt! Ser fram til å høre hva du syns om En dåre fri, for den har jeg vurdert å kjøpe lenge. Nå når august er over, innser jeg plutselig at lanseringen av Fuglehotellet nærmer seg med stormskritt. Både gleder meg masse og er litt nervøs for det, merker jeg:)

   Liker

  3. Har lest «Å smyge forbi en øks» av samme forfatter, etter anbefaling av forfatterens søster som jeg jobbet med den gangen. En meget bra bok, så jeg er spent på denne. Det blir spennende med «Fuglehotellet» og det kommer til å gå kjempefint:-) det er en kjmepegod bok:-)

   Liker

  Kommentarer er stengt.