Hverdagskos (1) : Med Sienas datter

Da er vi i gang med en ny uke og jeg har lagt «Martine – Jakten på rettferdighet» på hyllen for ettermiddagen, den nærmer seg slutten og jeg regner med at den blir lest ferdig i kveld. En meget god og informativ bok.
Jeg skulle ha fortsatt på både «Fortellingen i Fiolinen» & «Fyrvokterens kone» for å få lest de ferdig i løpet av uken slik at de kommer på listen for August måned.
MEN så var det denne boken da, «Sienas datter» som stod der i hyllen og formelig skrek: «Beathe, ta meg, ta meg» så jeg hadde ikke hjertet til å la være.Nå skal jeg kose meg litt med denne i ettermiddag og hva er vel da bedre enn å nyte en liten skål med bringebær og vaniljekesam og et glass isvann i samme slengen? Man har da vett til å kose seg selv om det er hverdag.

Ha en fin ettermiddag alle bokelskere der ute!

8 kommentarer om “Hverdagskos (1) : Med Sienas datter

  1. Du får kose deg med boka:) Er noen ganger jeg må plukke opp en bok som står der og roper om å bli plukket opp:)

    SV;Skal skrive om «stjålet » på torsdagen som kommer i forbindelse med bokbloggerturneen:) Kan anbefale boken nå:)

    Liker

  2. Ååå, så fint innlegg!!! Jeg gleder meg til mere hverdagskos 🙂 Og filmen MÅ du bare se, jeg er sikker på at du kommer til å elske den 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.