Boken på vent (13): Den trettende fortellingen

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese og som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Denne uken har jeg lyst til å ta for meg en bok som jeg kjøpte for lenge siden og som en god del av dere sikkert har lest.

Ingen vet hvem den gåtefulle forfatteren Vida Winter er. Hun har brukt hele sitt liv på å dikte historier om seg selv. Den grufulle sannheten tåler ikke dagens lys. Nå, gammel og syk, ønsker hun å lette på mysteriets slør. Den unge Margaret Lea takker ja til å skrive biografien hennes. Historien hun avdekker, handler om utemmet villskap og galskap, forbudt kjærlighet, brå død og usynlige bånd. Men hva er sannhet, og hva er diktning? Og hva er mysteriet om den trettende fortellingen?
Den trettende fortellingen byr på klassisk fortellerkunst i slektskap med Dickens så vel som Brontë-søstrenes romaner heter det.

Jeg må si at jeg er spent på denne boken og ikke helt forstår jeg hvorfor jeg ikke har lest den allerede. Jeg tror dette er en perfekt bok for September mørke. Noen som har lest denne og i så fall hva syntes du om den?

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

  • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
  • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

8 kommentarer om “Boken på vent (13): Den trettende fortellingen

  1. Trodde jeg hadde lest denne, men etter å ha lest hva historien inneholder så tror jeg at jeg har denne til gode også å lese:) Har også litt gammel bok på vent denne uken:) Kos deg og ha en fin dag!:)

    Liker

Kommentarer er stengt.