Boktema hos Anette: Min sommerlesing II

Da er vi i gang med August måned og siden det er Torsdag er det tid for nytt Boktema hos Anette i Anettesbokboble og denne gangen vil Anette rett og slett vite om sommerlesingen ble som vi hadde tenkt.

Her er bøkene jeg hadde på min Sommerleseliste:

Slik ble Sommerlesingen min (Juli )

Det er kun Mississippi jeg har lest av de bøkene jeg egentlig skulle lese, men den leste jeg i Juni derfor er den ikke med i Collagen over.
Hva jeg faktisk leste ble helt annerledes enn hva jeg hadde tenkt på forhånd og nå gleder jeg meg til å se hvordan DIN sommerlesing ble.

12 kommentarer om “Boktema hos Anette: Min sommerlesing II

  1. Min liste ble også veldig forskjellig fra hva jeg hadde tenkt på forhånd. Men jeg er igrunnen slik. Jeg er glad i lister, men når det kommer til bøker jeg velger å lese har jeg vanskelig for å holde meg til en liste 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.