Fremtidige favoritter # 18

Fredag betyr Fremtidige favoritter som er en ukentlig spalte  laget av Elin og bloggen BOKELSKERINNEN. Den går ut på fortelle om bøker man er spent på, eller gleder seg til. Dette kan være bøker du allerede har stående i bokhyllen din eller det kan være bøker du venter på skal bli utgitt.  Denne uken har jeg også valgt bøker som kommer ut nå til høsten.

Margarets frihet
( Sept )

1830-tallets USA. Den unge kvinnen Margaret Morgan har alle gode utsikter til et lykkelig liv. En forferdelig natt endrer alt dette seg. De splitter familien hennes. De lenker henne fast. De forestiller seg ikke at hun skal slå tilbake. Margaret og hennes tre barn kidnappes fra sitt hjem i Pennsylvania og selges som slaver. Margarets frihet er historien om en uforglemmelig kvinne og mor som har mistet alt, men likevel nekter å gi opp. Romanen er inspirert av en sann historie.

 Denne boken har jeg hatt med en gang før for jeg trodde denne skulle bli utgitt i vår en gang, men et så vakkert omslag tåler vi å se flere ganger ikke sant?

Den umulige kjærlighetens hus
( August )

 

 En kastiljansk landsby på slutten av 19. tallet. Det hviler en århundrelang forbannelse over kvinnene i Laguna-slekten: De er dømt til å sette pikebarn til verden som ikke er i stand til å holde på en mann. Selv ikke den vakre Clara makter å unngå denne skjebnen. Da hun forelsker seg i en varmblodig andalusier og blir gravid, kjøper han den røde villaen til henne – og forsvinner. Her, i dette hemmelighetsfulle huset, blir skjebnen til Laguna-kvinnene forseglet, selv om alle er svært forskjellige.

Vi følger fem generasjoner kvinner, helt opp til 60-tallet, og hvordan de alle forsøker å bryte forbannelsen.

 Vindens navn
( Okt )
 

 En av verdens mest legendariske menn har gått under jorden etter å ha utført både fantastiske og grusomme handlinger. Hele resten av verden tror han er død, inntil en kronikør sporer ham opp og overtaler ham til å fortelle livshistorien sin.
Denne har jeg vært så heldig og fått allerede, en klosse av en bok som jeg har planer om å begynne på denne måneden.På tvers av solen
( Sept )


Etter at en tsunami raserer deres indiske hjemby ved kysten av India, sitter 17-årige Ahalaya Ghai og hennes 15 år gamle søster Sita tilbake uten foreldre og uten hjem. Mens de kjemper for å komme seg til tryggheten i klosteret hvor de går på kostskole, bortføres de av menneskehandlere og kastes ut i en skult verden av seksuell vold og ulovlig handel, en verden hvor et barns uskyld er det mest verdifulle bytte. Halvveis på den andre siden av jorden, i Washington D.C., opplever advokaten Thomas Clarke kriser både privat og i sitt yrke. Forfulgt av tankene om sin lille datters tragiske død og med et vanskelig forhold til sin kone, tar han en skjebnefylt avgjørelse når han bestemmer seg for å ta et sabbatår og arbeide gratis i India for en frivillig organisasjon som bekjemper landets menneskehandlere.


Dette var mine fremtidige favoritter denne uken, nå er jeg spent på dine!

16 kommentarer om “Fremtidige favoritter # 18

  1. Enda flere flotte bøker!!! Jeg må seriøst klone meg sånn at jeg får lest alle bøkene jeg sikler etter 😉 God helg og klem fra Anette 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.