Bøker som kommer ut i August!

Ett par av bøkene som kommer ut  denne måneden har jeg vært så heldig å mottatt allerede, men det er fremdeles mange bøker igjen på min ønskeliste for det kommer ut en god del bøker denne måneden! *Sikle,Sikle*
Jeg har kun tatt med bøker som jeg har på min ønskeliste og som kommer ut denne måneden.

Jordmoren fra Venezia
( Juritzen forlag )

Jordmoren i Venezia er en gripende historisk roman som vil fortrylle leserne men sin spennende handling og levenede skildringer fra 1600-tallets Venezia

Saltsøstrene
( CappelenDamm )

I den isolerte landsbyen Prospect på Cape Cod bor søstrene Jo og Claire Gilly. I flere generasjoner har familien utvunnet salt som de har solgt i landsbyen. De to er så ulike som søstre kan bli. Jo er ensom og utilnærmelig, mens Claire er pen og populær og helst vil komme seg så langt vekk som mulig. Men eiendommen til familien Gilly skjuler en mørk arv som det skal vise seg å være umulig å flykte fra.
Der hvor roser aldri dør
( Gyldendal )

For nesten 25 år siden forsvant treåringen Mette Misvær sporløst fra sandkassen utenfor hjemmet i det fredelige boligstrøket Nordås utenfor Bergen. Foreldelsesfristen for forbrytelsen er i ferd med å løpe ut, og Mettes mor gjør et siste fortvilt forsøk på å finne ut hva som skjedde med datteren. Det blir Varg Veum som får oppdraget.

Det røde huset
 ( Gyldendal ) 

To familier. Ett hus. En uke på landet. Etter at Richard, en velstående lege, har mistet kontakten med søsteren Angela, inviterer han henne og familien på ferie, en hel uke i et vakkert, gammelt hus på den engelske landsbygda. Med seg har Richard en ny kone og datteren hennes fra et tidligere ekteskap, mens Angela ankommer i følge med sin umodne ektemann og tre barn hun til tider lurer på om hun i det hele tatt kjenner. Mark Haddon forteller historien om denne uken på landet, slik den oppleves av hver enkelt av personene som er med.

Amerikanske guder
( Vendetta )

Shadow slipper ut av fengsel to dager etter at kona blir drept i ei bilulykke. Shadow legger ut på ei reise gjennom Amerika. På denne reisa samler han sammen myter og historier som amerikanerne hadde med seg når de kom til landet, og de historiene som allerede eksisterte der.

Evig Søndag
( Tiden )

Evig søndag følger ett år i Linnéa Myhres liv. Boka er et sterkt og selvutleverende portrett av en ung kvinne. Vinteren 2011 går Linnéa motvillig med på å gå til psykiateren Finn for sine depresjoner. Det blir helt sikkert ikke et vendepunkt. Eller?

Siden det var så veldig mange bøker på ønskelisten min  denne måneden måtte jeg  korte ned på den «mile-lange» listen min så har jeg samlet noen her også

Hele tretten bøker på ønskelisten min denne måneden, jeg skulle egentlig vært gift med en rik mann eller ha vunnet i Lotto om jeg skal få oppfylt alle disse ønskene.

  8 kommentarer om “Bøker som kommer ut i August!

  1. Ja, det gjør jo det og jeg må si at det er veldig sjelden jeg kjøper en bok til full pris og som oftest klarer jeg å vente til de blir litt billigere men noen bøker MÅ en bare ha med det samme.

   Liker

  2. Her var det mange spennende bøker:). En trøst er at de kommer nok på salg neste år eller senere. Men det er jo litt vanskelig når man vil ha bøkene NO:)

   Liker

  3. Jeg har faktisk ikke sett en hel Varg veum film,kun sett noen små glimt.Har heller ikke lest en eneste bok av Gunnar Staalensen,nesten litt flaut siden jeg er fra samme by som han.Så det er på tide å ta fatt på bøkene hans etterhvert.

   Liker

  4. Det blir morsomt å lese den nye til Gunnar Staalensen. For å korte ventetiden har jeg anskaffet de to siste filmene på DVD. Det er grei underholdning, men yter nok ikke romanen helt rettferdighet. Film-Varg blir til tider noe overflatisk.

   Liker

  5. her var det utrolig mangen flotte tips !
   ser allerede noen her som eg vil lese og hee heee
   kommer virkelig rosa elefanter ut nå i august !? er det sanet !? juuhuuu 😀

   Liker

  Kommentarer er stengt.