Oppsummering for Mai- dette er status

Da er de glade Mai dagene nesten over og sommeren har kommet til oss for fullt,det er på tide å oppsummere måneden som har gått.

Disse bøkene leste jeg i Mai måned
 1. » I skyggen av store trær» av kristine Storli Henningsen
 2. «Frihetens vinder» av Lois Leveen
 3. «Åpne sår» av Gillian Flynn
 4. «Villheks-ildprøven» av 
 5. «En gang skal vi fortelle hverandre alt» av Daniella Krien
 6. «Gaven» av cecelia Ahern
 7. «LEVER» av Emma Martinovic
 8. «Madonnaene  i Leningrad» av Debra Dean
 9. » En vannmelon, en fisk og en bibel» av Christy Lefteri

To av bøkene startet jeg på i April men ble ikke ferdig med før nå i Mai måned.  Jeg har dermed klart «målet» mitt  med å lese 8 bøker denne måneden også.  I tillegg til disse bøkene så har jeg startet på «Der jorden reiser seg», men den er jeg ikke ferdig med og dermed havner den på Juni-listen.

Bokanmeldelser

Når det gjelder bokanmeldelser denne måneden så har jeg skrevet omtale på 6 av 9 leste bøker, jeg ligger  dermed etter med 3 stykker fra denne måneden og en fra tidligere, så det blir et etterskudd på 4 bøker, ikke ideelt men  greit nok.Må skjerpe meg litt;-)JEG VET

Denne måneden har vært en ren kjøpefest uten like hva bokkjøp angår og det ble hele 21 bøker!!

 I Mai kjøpte jeg følgende bøker


 1. Arven av Katherina Webb
 2. Orkidèens hemmelighet av Lucinda Riley
 3. Huset du elsket av Tatiana De Rosnay
 4. Reisen hjem av Lori Lansen
 5. En svunnen tid av Kate Morton
 6. Munken som solgte sin Ferrari av Robin S Sharma
 7. Gaven av Cecelia Ahern
 8. Aldri alene av Lori Lansen
 9. Fristende Lavkarbo av Cecilie Theiste – Bratli
 10. Matglede og Lavkarbo av Annika Dahlqvist
 11. Bokbindersken av Belinda Starling
 12. Siste dans for Matilda av Tamara Mckinley
 13. I skyggen av vingården av Tamara Mckinley
 14. Steinhuggeren-Ulykkesfuglen av Camilla Läckberg
 15. P.S. Jeg elsker deg av Cecelia Ahern
 16. Om skjønnhet av Zadie Smith
 17. Curses! A f…ed up fairy tale av J.A. Kazimer

Hmmm….det ble visst litt flere bøker denne måneden for jeg fikk et gavekort på 50,- kr hos bokkilden og de måtte jo brukes med det samme! Dermed ble det 4 bøker til og disse er…
Kjøpte for mange år siden en serie av Ellinor  Rafaelsen som heter «Hittebarnet Alicia», de har lagt høyt oppe på en hylle inne i boden og jeg har glemt hele serien, nå har jeg funnet de frem og det viser seg at jeg manglet 6 bøker i serien, 3 bøker viser det seg kan bli vanskelig å skaffe….
I samme slengen så bestilte jeg «Nådens omkrets» som jeg har hatt på ønskelisten min i en halv evighet.

 Jeg tror at Juni blir måneden jeg klarer å la være å kjøpe en eneste bok, YEAH RIGHT..I Mai fikk jeg tilsendt disse bøkene fra ulike forlag


En god fangst som har dumpet ned i postkassen min i løpet av måneden!I April vant jeg disse bøkene, mottok dem nå i Mai


Hos Ann kristin fra bloggen – Bøker og sånt..  vant jeg disse:


Hos Ragnhild som har bloggen – Mirthful`s bookblog vant jeg denne:

Tusen takk til dere begge to, det var veldig kjekt å vinne! Gleder meg til å lese dem alle sammen!
Dette er status for Mai måned og jeg er storfornøyd med måneden som har gått. Nå venter late og solfylte dager med mange gode  bøker å lese. Kan en ønske seg noe mer?

Slik så min bokmåned ut, hvordan var din bokmåned?

  24 kommentarer om “Oppsummering for Mai- dette er status

  1. Herreminhatt, så mange bøker du får!? Jeg blir vekselsvis skremt, misunnelig og lykkelig på dine vegne 😀
   Gleder meg til å lese hva du syns om Frihetens vinder, du får ta det som en utfordring til neste blogginnlegg…!
   Med ønske om en durabelig herlig dag,

   Liker

  2. De to siste månedene har vært litt spesielle når det gjelder bøker jeg mottar, så det er egentlig ikke representativt for slik det pleier å være. Bokomtale på Frihetens vinder kommer, men ikke i neste innlegg..puh… har så vidt begynt på det…ting tar tid av og til. Ha en super dag du også

   Liker

  3. 28 tilsendte bøker?? Ber du om å få dem eller får du dem bare tilsendt? Jeg er både sjokkert, imponert og inderlig lettet over at det finnes noen der ute som klarer å skaffe seg flere bøker enn meg;-) MANGE flere. Jeg er bare en pusling sammenliknet med dette. Ellikken, vi har møtt vår overkvinne.

   God fornøyelse, Beathe, jeg håper du har god tid fremover til å glede deg over fangsten! 🙂

   Liker

  4. Hehe… de to siste månedene har vært spesielle når det gjelder mottatte bøker,noen har jeg spurt etter og noen har jeg fått.Jeg pleier ikke å få så mange bøker, jeg holdt på å si heldigvis…og så har jeg kjøpt nesten like mange bøker også denne måneden… passer vel dårlig at det er skolestreik nå og alle 3 barna er hjemme om dagene… men jeg skal nok få lest dem etterhvert!

   Liker

  5. Herlig innlegg med så masse masse flotte bøker 🙂 Og flink er du også, jeg syns ni leste bøker på en mnd er kjempebra! Når det gjelder bøker som dumper ned i postkassa har jeg også fått i bøtter og spann de siste månedene. Blir nesten litt stressa, jeg. Men jeg har slått meg til ro med at jeg ikke rekker over alle. Det må vel være lov, vel? 🙂 Ønsker deg en superduper dag 🙂

   Liker

  6. Tusen takk for det Anette:-) Ikke så aller verst med ni leste bøker, er fornøyd med det, men jeg skulle gjerne lest mer. Snakker om stressa…hihi…har kjent det litt selv også, men som deg har jeg innfunnet meg med at jeg rekker ikke over alle. Ha en superduper dag du også!! Nå er det en sen frokost og NCIS på dvd med min kjære datter!

   Liker

  7. Det var jammen en stor haug med bøker! Jeg følte at jeg hadde fått tilsendt mange, men ikke i forhold til deg!
   Jeg ser også du har lest Frihetens vinder, den står i hyllen min og venter på å bli lest. Og så er det selvfølgelig Cecelia Ahern 🙂 En fantastisk forfatter! Jeg gleder meg til å lese hennes neste bok (siden jeg nå har lest alt hun har utgitt).

   Liker

  8. Frihetens vinder kan du glede deg til:-) Bokomtale kommer…når det gjelder Cecelia Ahern så håper jeg at det kommer flere bøker ut på norsk, har kun ps.jeg elsker deg igjen så har jeg lest alle, er veldig spent på den siste hun har gitt ut som heter » The time of my life» og måtte det komme mange flere:-)

   Liker

  9. Mye spennende bøker og mange jeg ikke hadde hørt om. Takk for tips:) Jeg aner ikke hvor mange bøker jeg har lest, skal undersøke det snart. Tenkt å skrive ett innlegg slik som dette på min egen blogg i morgen en gang:)

   Liker

  10. Her var det mange spennende bøker! Og jeg er imponert av at du klarer å lese 8 bøker i måneden – 7 er rekorden min i år. Men nå nærmer sommerferien seg, og da skal jeg lese!

   Kos deg med alle de herlige Beathe!

   Liker

  11. Supert med en slik oppsummering!
   Jeg har ikke så mange bøker på min mai-liste, men mange bøker har jeg kjøpt i alle fall. Blant annet «En svunnen tid» og «Huset du elsket» vant jeg i en giveaway.
   Skjønner godt du er fornøyd med måneden som er gått 🙂

   Liker

  12. Veldig imponerende! Så heldig du er som får tilsendt så mange bøker.
   Pga hjemme eksamen i mai har jeg kun fått startet på en bok (utenom pensumbøker da)som heter En dag, av David Nicholls.
   Ha en fin kveld!

   Liker

  13. Du har ihvertfall ikke fritidsproblemer fremover 🙂 Det var en flott fangst – både på kjøpe- og tilsendingsfronten!
   Jeg kjenner jeg blir litt stressa over å få mer enn 3-4 bøker tilsendt hver måned, for jeg har jo lyst til å lese «mine» utvalgte bøker også. Du kan gå en kjekk sommer i møte, for i lista di så var det mange kjekke bøker! Ser frem til omtalene!! Ha en flott kveld i bokhavet 🙂

   Liker

  14. Ser den godt, kan bli litt stressa av å få tilsendt så mye for det forplikter på en måte, men jeg leser de bøkene jeg vil og det tar den tiden det tar før bøkene blir lest.Har kun fått bøker som jeg har valgt selv også så det byr ikke på de aller store «problemene», men dette er ikke representativt for slik det pleier å være, bare så det er sagt. Jeg pleier å ligge under 10..
   Ønsker deg en fin kveld også:-)

   Liker

  15. Fin oppsummering og så mange bøker 🙂 Må være vanskelig å vite hvilken du skal velge blant alle disse fine bøkene 🙂

   Liker

  16. Ja, det gjorde du vel, Ellikken! Dette er et nivå som vi aldri vil klare å oppnå… Sukk! Dyp ærefrykt føler jeg for deg nå, Beathe. Jeg blir så glad av å lese sånne innlegg. En bokelskers våte drøm, dette her.

   Liker

  17. Så fin oppsummering:) Ser det er ikke bare jeg som svømmer i bøker, hehe:) Så mange flotte bøker du har kjøpt og fått:) Gleder meg til å høre om du liker «Siste dans med matilda» like godt som jeg gjorde:) Er også veldig imponert over antall bøker du har rukket å lese, selv har jeg strevd litt denne måneden med å greie 8 stykker, er litt usikker på om jeg har greid det denne gangen, lite bokanmeldelser har det å blidd:) Men sånn blir det noen ganger.

   Gratulerer med flotte gevinster! Pure boken har jeg virkelig lyst å lese:) Gavekort må man jo bruke, spennende valg. Selv kjøpte jeg «Det usynlige fjellet». Har lest den men vil ha den i hylla også på bokklubben fikk jeg også gavekort der ble det Eragon:) Gleder meg til å lese den:) Ha en flott ny lesemåned, skal ihvertfall følge med her:) Klæm!:)

   Liker

  18. Tusen takk for det Isabella:-) Og det er godt å høre at jeg ikke svømmer alene i alle bøkene…tihi… ble veldig nysgjerrig etter smakebiten din så «Siste dans med Matilda» ble bestilt med det samme. Det har vært en god måned på alle måter,selv om jeg føler at jeg sikkert kunne lest enda mer…men jeg har blitt dårlig på bokanmeldelsene så det har jeg litt å gå på. Eragon har jeg hørt om men ikke lest, litt usikker på om det er noe for meg, men bevares det skal jo litt til at smaken er lik hele tiden.
   Ønsker deg også en god bokmåned og ser frem til din oppsummering for måneden som har godt. Ha en fin fredagskveld:-) klem

   Liker

  Kommentarer er stengt.