Bøker på ønskelisten min som kommer ut i Juni!

 Her er en liten liste over bøker som kommer ut i Juni som jeg bare  må ha:

Anrop fra en Engel
 ( Pantagruel forlag )

 
I avgangshallen på Kennedy Airport dulter en mann og kvinne bort i hverandre – etter en kort disputt drar de videre til hver sin flyavgang. Men etter å ha samlet sakene sine har de ved en feil fått den andres mobiltelefon. Når de oppdager at de har forbyttet mobiler er de 10.000 kilometer fra hverandre – hun i Paris, han i San Francisco. Etter hvert tar nysgjerrigheten overhånd: De utforsker hverandres telefoner – det kommer som et sjokk på begge da det går opp for dem at deres liv er koplet sammen via en hemmelighet som de begge trodde var begravd for lengst!
Har fra før to bøker av forfatteren, men kun lest en av dem, men til gjengjeld likte jeg den så godt at jeg kommer til å skaffe meg alle bøkene forfatteren gir ut.
Det beste av meg
( CappelenDamm ) 

 Våren 1984 forelsker Amanda Collier og Dawson Cole seg hodestups, men de har ingen fremtid sammen. Dawson kommer fra en familie av kriminelle, og er langt fra fin nok for Amandas foreldre. Dawson har ikke noe annet å tilby Amanda enn sin kjærlighet, og han velger å gjøre det slutt med henne. Han ønsker ikke å stå i veien for en trygg og god fremtid.
Livet blir ikke sånn som de hadde tenkt seg, og verken Amanda eller Dawson glemmer sitt livs store kjærlighet. Amanda gifter seg og får barn, mens Dawson lever for jobben sin på en oljeplattform. Etter tjuefem år møtes de to ungdomskjærestene igjen, i begravelsen til gamle Tuck. Tuck var som en far for Dawson da han vokste opp, og hos ham fant han og Amanda et fristed da de var unge.
Tuck mistet sin kone tidlig, men har beholdt troen på kjærligheten. Han etterlater Dawson og Amanda et brev som gjør at de blir nødt til å stille seg et spørsmål: Kan kjærligheten forandre fortiden?
Jeg har enda ikke lest noen bøker av Nicholas Sparks,men har sett flere filmer som er basert på bøkene hans og de har jeg likt kjempegodt. Jeg har begynt å kjøpe bøkene til forfatteren og naturligvis vil jeg ha denne også.
Song for Eirabu
( Tiden Norsk forlag )
For at den gamle spådomen om verdas ende skal bli røyndom, har tre søstre blitt avla fram av den eldste volva og den eldste av gudane, utstyrte med vilje og krefter dei sjølv er uvitande om. Rundt dei sørgjar ulike maktar og skapnader for at dei skal bli skikka til å gå lagnaden i møte.
I slaget på Vigrid har tusenar av menn mista livet, og tilbake på slagmarka står femten år gamle Ragna med eit sverd som har redda kjærasten hennar ut av døden. Men kva har ho kjempa for, og kven er fienden? Veslesøstera Berghitte bærer keiserinnakrona i Syrren, og finn trøyst hos ei makt større enn henne, kan hende større enn Ragnas blotsverd. Djupt i Durinns fjell er Runa, den yngste av søstrene, i ferd med å finne sin eigen plass i spådommen om Eirabus endetid. Sogeforteljarane kring dei spinn lagnadstrådar tvinna med løgn, sanning og svik. Når siste vers av songen om Eirabu vert sunge, kan tillit vise seg skrøpeleg og dyrekjøpt, men blod kan ein lite på.
Har hørt så mye positivt om Bok 1 av denne serien, så jeg har blitt veldig nysgjerrig på disse bøkene, dermed havner bok 2 på ønskelisten for Juni måned.
En kort liste for Juni måned, men har allerede mottatt et par bøker fra forlag som kommer ut nå i Juni og dermed kommer ikke de på listen min.
Hvilke bøker ønsker du deg av de som kommer ut i Juni?

5 kommentarer om “Bøker på ønskelisten min som kommer ut i Juni!

 1. Åh, nå ønsker jeg meg i allefall den første 🙂 Har så mange bøker i bokhylla + på ønskelista at jeg er helt svimmel, jeg 😉

  Liker

 2. Den øverste hadde jeg ikke hørt om, men den av N. Sparks kommer nok snart til meg i form av månedens bok fra Bokklubben.
  Ønskelista mi er også ufattelig lang, hehe…
  Og inne på Bokelskere.no har jeg nå lista opp alle bøkene jeg har i stua, og ventebunken min ble visst veldig stor…

  Liker

 3. Song for Eirabu gleder jeg også meg til:) Skal lese første boken snart, så da er det jo godt neste bok er på tur:) Fine bøker de to andre ble jeg nysgjerrig på:) Selv har jeg så mange flotte bøker liggende som jeg gleder meg til å lese i Juni, men skal jo selvfølgelig lage en ønskeliste jeg også etterhvert:) Ha en strålende helg:)

  Liker

 4. Sparks sin har jeg klart å avbestille, men den tror jeg at jeg må ha…. her også er både venteliste og ønskeliste langt som et vondt år…

  Ha en fin Fredagskveld Nina:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.