Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 7 + kåring av vinneren!

 
Fikk det for meg at jeg ville kåre den siste «Ukens Blogg» i dag i steden for på Fredag for da er det flere ting på agendaen og det er kjekt å fordele innleggene litt. Siden dette er aller siste «Ukens Blogg» så blir vinneren også kåret nå med det samme, men først er det denne ukens blogg…

BETRAKTNINGER

 Astrid Terese heter damen bak den kjempefine bloggen som heter «Betraktninger», og er vel en av de første jeg ble «kjent» med etter at jeg «flyttet» inn her på blogger. Hun har en variert og fin blogg og skriver flotte bokanmeldelser. Hun er flink å legge igjen fine kommentarer og det er sånt som vi liker, ikke sant? jeg er mektig imponert over antall bøker denne damen leser, det er til stor inspirasjon når leselysten ikke er helt på topp! Hun er en like mye Cecelia Ahern entusiast som jeg er og har du ikke besøkt bloggen hennes enda så er det bare å trykke på det flotte bildet over her!
Før jeg avslører hvem som stikker av med premien skal jeg fortelle hva den heldige vinneren stikker av med:
Bok nr 1 er sponset av Pantagruel forlag
Bok nr 2 & 3 er sponset av meg
 + EN HEMMELIG GAVE!

AVSLØRINGEN!

 Kandidatene til Ukens blogg har vært : Anettesbokboble, Ninaforfatter, Bokelskerinnen, Gråbekka`s bokblogg, Elikkens bokhylle, I Ninas bokeverden og Betraktninger.
Jeg har brukt random.org  for å kåre den heldige vinneren og den som vant var nummer 5 som er 
ELLIKKENS BOKHYLLE
GRATULERER SÅ MYE TIL DEG!Send meg adressen din på mail ( Beathe4@online.no ) så sender jeg pakken til deg på Fredag. Til dere som ikke vant så fortvil ikke, det kommer nok til å komme flere anledninger senere, for dette er kjempegøy. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ha flere Ukens Blogg, men ikke umulig at jeg finner på et eller annet til høsten en gang!

13 kommentarer om “Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 7 + kåring av vinneren!

 1. Tusen takk for det Silje:-) Det er fine blogger jeg har plukket ut og det finnes mange flere blogger der ute som ikke er med i denne omgang. Ønsker deg en strålende kveld:-)

  Liker

 2. Alle dere hadde vært velfortjente vinnere Isabella og det er mange flere kjempefine bokblogger der ute enn de som jeg tok med i denne omgang. Får se hva jeg finner på for noe lurt ved en senere anledning:-) Kjekt å høre at du har kost deg med innleggene:-) Ønsker deg en super kveld:-)

  Liker

 3. Tusen takk for det Line:-)Jeg kunne selvfølgelig ta med flere blogger for det er veldig mange flere fine bokblogger der ute,så jeg har kun plukket ut noen få i denne omgangen. Så får vi se hva som blir senere.Helt enig med deg i det du skriver om begge to! Ha en vakker kveld:-)

  Liker

 4. Jeg føyer meg inn i rekken av gratulasjoner – hurra for Ellikken 🙂 Jeg synes du har plukket ut flotte blogger, og alle hadde vært verdige vinnere.

  Bra initiativ, Beathe!

  Liker

 5. …!!!

  *hopper og spretter og jubler og smiler rundt* Så gøy! Jeg satt og leste og formulerte i hodet masse ros til Astrid Therese – bloggen hennes er som Line skriver en real gullgruve – og så mistet jeg munn og mæle og er bare glad, glad, glaaaad!

  Liker

 6. Hurra for Ellikken! En verdig vinner på absolutt alle måter:-) Og Astrid Tereses blogg er en gullgruve. Det er helt utrolig hva hun rekker å lese og blogge om.

  Fin serie dette, Beathe, å fokusere på flinke bokbloggere! Gleder meg til å se hva du finner på neste gang.

  Liker

Kommentarer er stengt.