Morgenstund #1

Hva er vel bedre enn å sette seg ut på altanen og lese litt i en herlig bok mens en venter på at rundstykkene i ovnen skal bli ferdig og det er tid for å vekke sine håpe fulle «små»? Jeg elsker slike stille morgenstunder jeg har for meg selv før resten av huset våkner opp!

Jeg holder på med gaven som dere ser  og jeg må bare si at forfatteren skuffer absolutt ikke, måtte hun skrive enda flere bøker og at alle bøkene hun skriver blir oversatt til Norsk. Hadde det ikke vært for mange andre ting jeg  må gjøre om dagene så hadde jeg vært ferdig med boken nå for denne kan slukes i et jafs!

Men nå kaller pliktene – Ønsker dere en riktig fin Onsdag alle sammen!

2 kommentarer om “Morgenstund #1

  1. Regner meg at det kommer til å gå noen softiser i dag ja, og etter en travel morgenstund så får jeg håpe at du får en litt roligere ettermiddag:-) Nå er det kun PS. Jeg elsker deg jeg ikke har lest så nå får jeg håpe at det blir flere oversettelser etterhvert… blir liksom ikke ferdig med Cecelia Aherns magiske bøker;-) Ha en fin ettermiddag Anette:-) Klem Beathe

    Liker

  2. For en deilig morgen du har hatt! Hos oss har det vært travelmorgen med møte på skolen og pakking av turutstyr til eldstemann som skulle på sykkeltur. Nå er det jobbing til klokka fire og jeg regner med at jeg blir å selge en del softiser i dag i det nydelige været! Fortsett å kose deg, boken er jo bare helt fantastisk 🙂 Klem fra Anette 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.