Smakebit på Søndag – 20 : " Madonnaene i Leningrad" av Debra Dean

Det er Søndag, solen skinner over Bergen by(YESSSS) det er duket for nye smakebiter i Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten sin spalte «En smakebit på Søndag» og denne gangen vil jeg dele en smakebit med dere fra boken «Madonnaene i Leningrad» av Debra Dean som jeg fikk tilsendt for bare få dager siden.
Likte så godt det vakre coveret på denne boken og jeg er spent på om boken svarer til det flotte omslaget.

Jeg begynte på boken i går kveld og har av den grunn ikke kommet så langt i boken enda og smakebiten er hentet fra side 11

Det er som om hun føres inn i en todimensjonal verden, kanskje i en bok, og hun eksisterer bare på denne siden. Når siden blas om, blir det som var på den forrige siden borte.

Marina oppdager at hun står foran oppvaskkummen på kjøkkenet med en gryte vann i hendene. Men hun aner ikke hvorfor. Skyller hun gryten? Eller har hun nettopp fyllt vann i den? Det er en gåte.

Har du lyst til å se flere smakebiter eller kunne du tenke deg å melde deg på så kan du gjøre det her.

Dere må alle sammen ha en riktig fin Søndag, uansett hva dere har planer om for dagen, selv skal jeg lese litt og bare slappe av og kanskje olje utemøblene….

26 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 20 : " Madonnaene i Leningrad" av Debra Dean

 1. Hmm, nysgjerrig – nå venter jeg spent på bokanmeldelsen din ;))
  Takk for fin smakebit!!!
  Ønsker deg en glad kveld, Beathe!!
  Klem Pia

  Liker

 2. Har kommet litt lengre nå og den svarer til forventningene forløpig. Denne boken kan vinnes om du skulle være heldig å vinne «Ukens Blogg» som skal kåres på fredag som kommer;-) Nå har jeg sittet ute i flere timer og kost meg. Nå er det taco på menyen før det BLIR lavkarbo i morgen!!

  Liker

 3. Ja, det var en fin forside på denne boken og utifra smakebiten virker historien å være spennende.

  Jeg har også lest Drømmehjerte, som var en god bok, men den falt ikke helt i smak 🙂

  Liker

 4. Så bra smakebit:) Gjorde meg veldig nyskjerrig:) Blir spennende å høre hva du synes om den etterhvert. Har selv boken på ønskelisten min:) Boken har ihvertfall et nydelig bokomslag:) Kos deg masse i sola i Bergen!:) Ha en fin søndag:)

  Liker

 5. Fantastisk cover og spennende smakebit! Her nord er det også sol og vi har nettopp vært ute på tur – så innmari godt å kjenne at det er vår 🙂 Søndagsklem fra Anette 🙂

  Liker

 6. Det sier litt om hva et cover kan gjøre for en bok. Man får jo lyst til å lese noe som ser så nydelig ut! Spennende å høre hva du synes når du har lest den ferdig. 😀

  Liker

 7. Jeg har lest litt videre forbi der hvor smakebiten befant seg og den virker lovende. Jeg har mest lyst til å sitte å lese i dag men jeg MÅ gjøre utemøblene klar for sesongen! Det er jo deilig å sitte ute og lese også.

  Liker

 8. En spennende smakebit, og et flott cover! Det har innfunnet seg noen solstråler lenger sør på Vestlandet også, JIPPI!
  Ha en riktig fin søndag!

  Liker

 9. Nyt solstrålene i Bergen 🙂 Jeg er glad i historier som spenner seg over flere tidsepoker. Har forfatteren teknikken inne kan det være virkelig bra.

  Liker

Kommentarer er stengt.