It`s Monday! What are you reading?

( 21/5- 27/5-2012 )
I uken som gikk…….
Bøker lest
 • En gang skal vi fortelle hverandre alt av Danielle Krien

Bøker påbegynt

 • Madonnaene i Leningrad av Debra Dean
 • Gaven av Cecelia Ahern

Bøker som skal leses denne uken

 • Alltid Amber ( som jeg begynte på for noen uker siden..)
 • Madonnaene i Leningrad
 • Gaven av Cecelia Ahern

Om tiden strekker til så har jeg lyst til å lese

 • En elv en gang
 • Mississippi

Bokanmeldelser

Har kommet litt bakpå når det gjelder å skrive bokanmeldelser og har endel bøker på vent der, jeg håper de kommer i løpet av måneden.

 
Denne uken skal jeg ta fatt på lavkarbo kostholdet igjen og i den forbindelse må jeg «lese meg opp» litt på det igjen så jeg har funnet frem mine lavkarbo bøker som skal leses i også. I tillegg bør lavkarbo-bloggen min jobbes litt med…

Jeg er ikke helt fornøyd med min egen leseinnsats for tiden så jeg håper det tar seg litt opp.

Dette var min uke hva lesing angår , hvordan ser din uke ut?

 

8 kommentarer om “It`s Monday! What are you reading?

 1. Synes du har greid deg bra jeg:) Har heller ikke skrevet noen anmeldelser i forrige uke. Ble ferdig med tre bøker, men de var jeg jo nesten ferdige med de alle sammen. Så var ikke så leselysten forrige uke som jeg håpet på, men håper på en bedre uke denne gangen. Men som deg er jeg litt opptatt med andre ting, så vi får se:)Gleder meg til å lese om bøkene dine:) Ønsker deg en fin fin leseuke og lykke til med Lavkarboen:)

  Liker

 2. Jeg syns du er superflink med lesinga, jeg 🙂 Og lykke til med lavkarboen, her går det fremdeles i bølger og daler :S Klem fra Anette 🙂

  Liker

 3. Tusen takk for det Isabella:-) Det er vel litt slik med oss alle tenker jeg og av og til må en jo gjøre andre ting enn å lese, sånn er det for alle. Satser i likhet med deg at jeg skal få lest litt mer denne uken:-) ha en fin ettermiddag:-)

  Liker

 4. Håper du får lest de bøkene du har satt opp:) jeg skal bli ferdig med «bake kake søte» og kanskje få begynt ordentlig på «Taushetens konskvenser». 🙂

  SV;Helt enig i det du skriver. Det er en sterk og vakker historie vi blir presentert for. «Taushetens konsekvenser» har jeg såvidt begynt å lese i før jeg ble helt oppslukt av en annen bok. hehe. men skal begynne ordentlig på den etter jeg har lest «bake kake søte».:)

  Liker

 5. Tusen takk for det Nina:-) jeg skal ta fatt på boken selv også etter at jeg har lest ferdig de to andre bøkene. Gleder meg til å høre hva du syntes om Taushetens konsevenser.

  Liker

Det er stengt for kommentarer.