It`s Monday! What are you reading?

( 21/5- 27/5-2012 )
I uken som gikk…….
Bøker lest
 • En gang skal vi fortelle hverandre alt av Danielle Krien

Bøker påbegynt

 • Madonnaene i Leningrad av Debra Dean
 • Gaven av Cecelia Ahern

Bøker som skal leses denne uken

 • Alltid Amber ( som jeg begynte på for noen uker siden..)
 • Madonnaene i Leningrad
 • Gaven av Cecelia Ahern

Om tiden strekker til så har jeg lyst til å lese

 • En elv en gang
 • Mississippi

Bokanmeldelser

Har kommet litt bakpå når det gjelder å skrive bokanmeldelser og har endel bøker på vent der, jeg håper de kommer i løpet av måneden.

 
Denne uken skal jeg ta fatt på lavkarbo kostholdet igjen og i den forbindelse må jeg «lese meg opp» litt på det igjen så jeg har funnet frem mine lavkarbo bøker som skal leses i også. I tillegg bør lavkarbo-bloggen min jobbes litt med…

Jeg er ikke helt fornøyd med min egen leseinnsats for tiden så jeg håper det tar seg litt opp.

Dette var min uke hva lesing angår , hvordan ser din uke ut?

 

8 kommentarer om “It`s Monday! What are you reading?

 1. Synes du har greid deg bra jeg:) Har heller ikke skrevet noen anmeldelser i forrige uke. Ble ferdig med tre bøker, men de var jeg jo nesten ferdige med de alle sammen. Så var ikke så leselysten forrige uke som jeg håpet på, men håper på en bedre uke denne gangen. Men som deg er jeg litt opptatt med andre ting, så vi får se:)Gleder meg til å lese om bøkene dine:) Ønsker deg en fin fin leseuke og lykke til med Lavkarboen:)

  Liker

 2. Tusen takk for det Isabella:-) Det er vel litt slik med oss alle tenker jeg og av og til må en jo gjøre andre ting enn å lese, sånn er det for alle. Satser i likhet med deg at jeg skal få lest litt mer denne uken:-) ha en fin ettermiddag:-)

  Liker

 3. Håper du får lest de bøkene du har satt opp:) jeg skal bli ferdig med «bake kake søte» og kanskje få begynt ordentlig på «Taushetens konskvenser». 🙂

  SV;Helt enig i det du skriver. Det er en sterk og vakker historie vi blir presentert for. «Taushetens konsekvenser» har jeg såvidt begynt å lese i før jeg ble helt oppslukt av en annen bok. hehe. men skal begynne ordentlig på den etter jeg har lest «bake kake søte».:)

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.