Smakebit på Søndag # 19: – "En gang skal vi fortelle hverandre alt" av Daniela Krien

Det er Søndag igjen og det er dermed tid for ny «Smakebit på Søndag» som er en ukentlig spalte fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten. Den går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese, gjerne ikke avsløre for mye av selve handlingen i boken og skrive et innlegg om det på bloggen din og linke til Mari slik at flere får lese mange spennende smakebiter.
Idag kommer smakebiten  en bok jeg har mottatt fra forlaget Tiden som heter » En gang skal vi fortelle hverandre alt.»

«Skal du ikke ta med meg, Johannes? Spør jeg og borer blikket inn i det senkede hodet hans. Tross det ser han ikke opp. Ikke svarer han heller. Blir bare stående, til han forlater rommet. Uten et ord.»

Det går litt trått her med lesingen om dagene, er litt utslått på grunn av allergier. I dag regner det og jeg skal bruke dagen til å komme meg videre i klossen av en bok jeg holder på med » Alltid Amber» og lese litt i denne. Ha en fin dag videre alle sammen!

For flere smakebiter kan du gå inn her

24 kommentarer om “Smakebit på Søndag # 19: – "En gang skal vi fortelle hverandre alt" av Daniela Krien

 1. Flott smakebit, lurer fælt på hva somm skal skje videre:) Er kjempenyskjerrig å boken, så gleder meg å høre mer om den etterhvert:) Ønsker deg en flott søndag og en god bedring:) Klem!:)

  Liker

 2. Huff, de allergiene på denne tiden av året kan virkelig slå en ut – godt det regner i alle fall 🙂
  Takk for smakebiten på denne boken 🙂

  Liker

 3. Me to:-) Jeg har heldigvis kort sesong når det gjelder allergiene, verre for 2 av barna som har gresspollen allergi.. det går seg vel til tenker jeg.
  Ha en super Søndag Pia:-)

  Klem Beathe

  Liker

 4. Oi, glad det ikke er meg som er «jeg» i boka di – sånt takler jeg dårlig!!
  Takk for dramatisk smakebit!!!
  Godt å høre at det ikke bare er hos meg det går trått med lesingen! God bedring, håper allergiene roer seg!!!
  Klem pia

  Liker

 5. Fikk svaret ditt:-) Håper du finner den «rette» malingen å bruke på stoler.De bøkene du nevner skal jeg sjekke ut, virker interessante.
  Så koseli å lese på den måten:-) Ha en fin Søndag videre:-)

  Liker

 6. Uffda… her virker det som noen er havnet i en fortvilet sitasjon… Blir spennende å se hvordan du liker fortsettelsen! Nyt dagen; med regnvær blir det forhåpentligvis litt mindre allergi?

  Liker

 7. Ja, det er sikkert lettere å bruke denne malingen på et bord. Men akk og ve…det blir ikke pent nok på stolene.Jeg synes også selve flatene blir mer stripete enn jeg liker det. Håper noen har noen tips til meg, jeg får vente å se.

  Takk for smakebiten av boka di =) Bra med litt leseinspirasjon. Min kjære og jeg pleier å lese høyt for hverandre på kvelden og nå holder vi på med Mobergs verk «Utvandrerne, Innvandrerne osv…» i 7 bind. Spennende og engasjerende lesning og så er det så utrolig koselig å dele leseopplevelsene sammen!

  Liker

Kommentarer er stengt.