It`s Monday! What are You reading? ( 14.05 – 20.05, 2012 )

I uken som gikk…..

Ble jeg ferdig med Frihetens vinder som jeg har holdt på med noen uker. Bokanmeldelse kommer…
Har  jeg ikke lest et ord mer på Taushetens konsekvenser av Linda Olsson….. men jeg skal.


Bøker lest

Frihetens vinder av Lois Leveen
Villheks- Ildprøven av Lene Kaaberbøl

Bøker påbegynt

Alltid Amber av Kathleen Winsor
En gang skal vi fortelle hverandre alt av Daniela Krien

Bøker som skal leses denne uken..

 • Alltid Amber ( Har ingen planer om å lese denne ferdig denne uken )
 • En gang skal vi fortelle hverandre alt
 • Gaven av Cecelia Ahern ( denne er på vei hjem til meg fra nettbokhandleren…)

Mulig jeg plukker opp Taushetens konsekvenser om jeg får tid også…

Bokanmeldelser

Må skrives på de bøkene jeg har lest ferdig og ikke har rukket å skrive noe om.


Slik ser min leseuke ut, hvilke bøker skal du lese denne uken?

9 kommentarer om “It`s Monday! What are You reading? ( 14.05 – 20.05, 2012 )

 1. Heisann! Her var det mange flotte bøker på agendaen. Jeg holder fortsatt på med «Eld» – fortsettelsen av «Sirkelen» (på svensk), og blir nok ferdig med den iløpet av uken. Så står «I skyggen av store trær» for tur og jeg håper jeg liker den like godt som du 🙂 Klem fra Anette 🙂

  Liker

 2. Så ut som en flott leseuke:) Alltid Amber er jo en liten murstein, har den selv i bokhyllen, men vegrer meg litt på å starte på den siden den er så tykk. Gaven, kanskje jeg må bestille den jeg også. Savner Cecelia Ahern bøker etter jeg ble ferdig med Takk for alle minnene:) Ønsker deg en flott leseuke og jeg gleder meg til å lese anmeldelsene:) Klæm!:)

  Liker

 3. Den må jeg nok notere meg for den må jeg ha når den kommer ut på norsk. Det blir veldig spennende å se om du liker I skyggen av store trær like godt som meg, jeg håper og tror at du kommer til å kose deg med den:-)

  klemmer:-)

  Liker

 4. Så kos å høre at du likte Cecelia Ahern sine bøker,jeg DIGGER de,nå som jeg har kjøpt Gaven så mangler jeg bare en så har jeg alle som er utgitt på norsk…så nå må forlaget få fingen ut og gi ut flere på norsk…hehe.. Bakgrunnen er litt fin men egentlig kunne jeg tenkt meg » å pusset opp» hele bloggen men jeg er for dårlig på dette med koder og diverse.. så da får jeg bare ha det sånn inntil videre…

  Ha en fin ettermiddag Isabella:-)

  Liker

 5. Jeg likte godt «PS: Jeg elsker deg» av Cecilia Ahern men etter at jeg leste «Der regnbuen ender» har jeg fjernet resten av titlene til Ahern fra huskeliste på biblioteket.

  Jeg skal lese ferdig «Rop det fra berget» av den døde amerikanske forfatteren James Baldwin denne uken. Det går veldig tregt men jeg har bestemt meg for at det skal jeg klare.

  Liker

 6. «Der regnbuen ender» var den boken jeg likte minst av Cecelia Ahern så det er dumt at du da går glipp av de andre for det er skikkelige gode bøker,men dette velger du selvsagt selv. Den boken du nevner har jeg ikke hørt om, så blir spennende å høre hva du syntes om den.

  Liker

 7. Det er jo litt å sette seg inn i:) Tar litt tid da og pusse opp bloggen:) Også bestemme seg for hvordan man vil ha det. Anbefaler og prøve å feile metoden, sånn jeg fant ut hvordan det gjøres:)

  Likte boken hennes veldig godt:) Gleder meg til å kaste meg over neste:)

  Liker

 8. Ja,det er sikkert det en må gjøre for å lære:-) Jeg får sette prosjektet litt i tenkeboksen, til jeg finner ut hvordan jeg vil ha det.

  Er veldig spent på din bokanmeldelse på «Takk for alle minnene» og kos deg med videre lesing både av Ahern`s bøker og andre:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.