Dette er status for April – oppsummering!

Da har vi lagt April måned bak oss og glade Mai dager ligger foran oss. Det er på tide å gjøre opp status for  måneden som har gått!

Her er listen over bøker som er lest denne måneden!

 1.  Straff av Birger Baug
 2. Paradis tapt av Birger Baug
 3. Død sjel av Birger Baug
 4. Ikke flere mord av Maria Lang
 5. På øverste hylle av Jill Mansell
 6. Fristet over evne av Jill Mansell
 7. Når du minst venter det av Sarah Rayner
 8. Sjokolade englens-diett av Carole Matthwes

 Jeg kom opp i 8 bøker denne måneden og da klarte jeg målet mitt som er 8 bøker pr måned, men jeg har ikke lest 8 bøker hver eneste måned hittil i år slik at jeg ligger vel 5 bøker  «etter skjema» om jeg skal klare 100 bøker i år. Tror det kan gå greit jeg!

Når det gjelder  Frihetens vinder av Lois Leveen og Åpne sår av Gillian Flynn, er jeg godt i gang med de men de er ikke ferdiglest ennå dermed havner de på listen over leste bøker i Mai måned.

Bokanmeldelser

I den måneden som nå har gått har jeg skrevet 6 bokanmeldelser,  jeg mangler  dermed 2 stykker og i tillegg  mangler jeg en fra Januar. Noen av dem skal jeg få gjort i løpet av den førstkommende uken.

Her er listen over bøker som er kjøpt denne måneden!

Når det gjelder innkjøp av bøker så gikk jeg på trynet så det sang etter denne måneden også! Sånn går det når det er mye tilbud rundt omkring, det er kun to bøker jeg har betalt full pris for og da er det ikke så ille. Ikke alle er med på bildet fordi de ikke har kommet hjem ennå!

 1. Predikanten av Camilla Läckberg
 2. Isprinsessen av Camilla Läckberg
 3. Tyskerungen av camilla Läckberg
 4. Ildvitnet av Lars kepler ( Glemte å avbestille )
 5. Dødelige masker av Sylla Goldenbaum
 6. Villa Serena av Domenica De Rosa
 7. Lucifers Evangelium av Tom Egeland
 8. Over de hundre Fjell av  Reyna Grande
 9. Lucy Sullivan skal gifte seg av Sophie Kinsella
 10. Sjokolade engelens-diett av Carole Matthews
 11. Ladies av Mara Lee
 12. Elsker, elsker ikke.. av Jane Fallon
 13. CeeCee honeycutts reddende engler av Beth Hoffman
 14. Flaskepost fra P av Jussi Adler-Olsen

Her er listen over bøker som er mottatt fra ulike forlag

Har også denne måneden vært heldig og mottatt en del leseeksemplarer fra diverse forlag!

 1. Fortellingen i Fiolinen
 2. Jenta med snø i håret
 3. Åpent sår
 4. Når du minst venter det
 5. I skyggen av store trær
 6. Sammen skal vi holde himmelen
 7. Deres nærvær er ønsket i Suvanto
 8. Ulvetone
 9. Da Gud var en kanin
 10. Inn i Elden
 11. Villheks- ildprøven
 12. Kjenn ditt hjarta falle
 13. Saman er ein mindre aleine
 14. Å bake i kigali
 15. Himmelen er for alle
 16. Mississippi
 17. Duevokterne
 18. V for Vendetta
 19. En gang skal vi fortelle hverandre alt
 20. Blå kvelder
 21. Brennende spor
 22. Zulu

Da ser jeg og sikkert flere med meg frem til gode lesedager både inne og ute i solen! Jeg ønsker Mai måned hjertelig velkommen!

  22 kommentarer om “Dette er status for April – oppsummering!

  1. Så flott oppsummering! At vi er boktvillingsjeler er det ingen tvil om; jeg har også oppsummering av april på bloggen min i dag 🙂 Ønsker deg en super mandag, har du langfri kanskje? Jeg må på jobben i dag, men ute striregner det, så det gjør ingenting! Klem fra Anette 🙂

   Liker

  2. Tusen takk for det Anette:-) Vi har nok veldig lik boksmak, ingen tvil om det:-) Veldig fin oppsummering for måneden som har gått inne hos deg også så jeg,veldig bra og spennende! Jeg jobber ikke så jeg har «fri» hele tiden, her er et strålende sol og det står handling og litt vasking av hus på programmet her før jeg setter meg ut med noen bøker:-) Ha en super dag på jobben kjære deg:-)
   klem Beathe

   Liker

  3. Milde himmel så mange bøker du får! Hva er oppskriften?? – Og jeg kan ikke annet enn å le når jeg ser hvor mange bøker du har kjøpt… Det letter tross alt min samvittighet for stadig fullere bokhyller. Ikke at det vil blidgjøre min samboer å se at det fins folk som hamstrer mer enn meg, for all del, men det er definitivt en trøst for meg 😀
   Ellers: woah, 8 bøker er bra! Og enda er det en dag igjen av måneden… 🙂

   Liker

  4. Skal bli spennende å høre hva du mener om «Ladies». Jeg måtte avbryte den pga småbarnstida hvor ingenting går som man planlegger, men har skrevet den opp på planen over hva jeg skal lese iår… Lars Kepler sin bok glemte jeg å avbestille også, hehe.
   Jeg har ikke spurt et eneste forlag om å få tilsendt leseprøver, for jeg liker å velge selv – etter hjerte og tips fra andre.

   Liker

  5. Det var kanskje litt vel mange denne måneden,det er pga nye «avtaler» med nye forlag. Ja,hehe….de bokkjøpene de bokkjøpene..enda så klør jeg i fingrene etter å bestille enda flere.. men jeg får se om Mai måned blir en kjøpefri måned..Haha…yeah right!

   Liker

  6. Ser den om at du vil velge bøkene selv, men det er et fint alternativ syntes jeg og mange forlag har en slik ordning at de sender mail og du bestemmer selv om du vil motta boken eller ikke, det er heller ikke noe press om at du MÅ lese boken eller skrive om den.For meg som ikke liker å låne bøker på biblioteket av en merkelig grunn jeg selv ikke aner så er dette helt ypperlig. Tips fra andre mottaes alltid med stor takk:-)

   Liker

  7. Åtte bøker er bra, Beathe! Og så får du trøste deg med at vi er flere som ikke helt har klart målet om bokkjøpbegrensning denne måneden 😉

   Flott oppsummering!

   Liker

  8. Fantastisk hvor produktiv du har vært i April. Jeg merker meg 3stk Birger Baug på rappen. Det er alltid et kvalitetstegn når man sluker serier på kronologisk rekke. Får meg til å glede meg til det er min tur!

   Liker

  9. Av dine kjøpte bøker har eg lest Läckberg-bøkene (bra!), Over de hundre fjell (heilt grei!) og CeeCee Honeycutt (meget bra!).

   Du mottar veldig mange bøker frå forlag, og Mississippi skal eg og lese, medan Jenta med snø i håret leste eg i påsken (grei debutantkrim!).

   Fint oppsummeringsinnlegg; skal skrive mitt og øyeblikk:-)

   Liker

  10. Tusen takk for det:-) CeeCee boken har jeg hatt på listen lenge og den fant jeg på salg på cdon, da var det ikke noe å lure på. Kjekt med masse godt lesestoff på lur.
   Da ser jeg frem til din oppsummering:-) Ha en fin ettermiddag:-)

   Liker

  11. 8 Bøker det er jo kjempebra:) Masse gode bøker du har lest, og hvor mange spennende bøker du har kjøpt, og fått av forlagene:) Flott oppsumering av måneden:) Ønsker deg også en flott bokvår:) Kos deg med alle bøkene og ha en flott kveld:) Klæm!:)

   Liker

  12. Ojj.. Så mange bøker du fikk denne månten :O Kos deg masse med all lesestoffet 🙂

   Sjølv har eg ikkje lest nokon av disse. Men er veldig nysgjerrig på Lucifers Evangelium. 🙂
   Ser frem til og se hva du syns om den 🙂

   Liker

  13. Tusen takk for det:-)Er fornøyd med måneden som har gått, må bare skkjerpe meg litt med disse bokanmeldelsene,hehe;-) Ha en fin bokvår du også og ha en fin kveld Isabella:-)

   Liker

  14. himmel og hav eg bøyer meg i støvet … for en bok entusiast hee hee 😀
   eg rekker ikke lese mer enn 4 bøker i måneden, og eg ender alltid opp med å hamstre mer enn eg klarer å gape over.
   du verden så mangen bøker du fikk tilsendt da … hvordan ?

   Liker

  15. Hei, jeg er egentlig ingen bloggleser, men dette så veldig spennende ut. Jeg har vært lesehest siden jeg var 6, men har liksom fått en «lesepause» som jeg ikke helt kommer ut av. Linken til bloggen din fant jeg på bokelskere.Jeg har mange bøker som står ulest og venter på meg. Kult med antall leste sider (status osv). Hvordan fungerer det?
   Jeg får bare lest så alt for lite… Dette var i alle fall inspirerende – takk 🙂 Sissel

   Liker

  16. Tusen takk for hyggelig kommentar, kjempekoselig å høre:-) Håper at leselysten din kommer tilbake, jeg har ikke alltid vært en lesehest selv, men vært av og på i alle år. Det er først det siste året at det har tatt helt av for min del:-) Når det gjelder disse «boksene» med prosent så er det bare å dobbeltklikke inne i boksen da kommer du frem til sider hvor du lager disse.. du kan selv velge farge.
   Ønsker deg en flott Søndag, Sissel

   Hilsen Beathe

   Liker

  Kommentarer er stengt.