Smakebit på Søndag – 17: Sjokolade englenes – diett av Carole Matthews

Det er Søndag igjen, den siste i denne måneden… snart er det Mai du skjønne milde!
Det er selvfølgelig tid for ukens utgave av «En smakebit på Søndag» som er en ukentlig spalte fra bloggen Flukten fra virkeligheten, det hele går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese i.

Søndagens smakebit er hentet fra «Sjokolade englens-diett» av Carole Matthews.

Litt om boken:Utfordringene står i kø for medlemmene av Sjokoladeenglene. Lucy kommer over Aidan til sengs med en annen kvinne. Autum er redd for å presentere sin nye kjæreste for foreldrene. Nadia har en spilleavhengig mann som nå hevder han er kurert. Men kan hun stole på ham? Og Chantal prøver å redde ekteskapet, men det går ikke helt som planlagt.

Smakebiten er hentet fra  s.15: Jeg stikker innom badet for å rake fort gjennom håret med børsten. Webcamera er ikke særlig flatterende i utgangspunktet, og jeg vil gjerne se ut som om jeg ikke har anstrengt meg for mye,men uten å se altfor uflidd ut. Naturlig glamour er en veldig vanskelig ting å få til. jeg tar på litt lippgloss og avgjør at jeg er klar til å møte min  elskede i cyberspace.
Jeg logger meg på pc-en og venter på å se om kjæresten min venter på meg i den andre enden. Men det er ikke svermerens nydelige ansikt som fyller skjermen. I stedet ser jeg plutselig en veldig pen kvinne.

Her i Bergen er det strålende sol i dag og jeg sitter å lurer på om jeg skal orke å vaske vinduene mine i dag. Uansett hvilke planer dere har for dagen, så ønsker jeg dere en riktig fin Søndag.

Flere smakebiter finner du her.

24 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 17: Sjokolade englenes – diett av Carole Matthews

 1. Jeg elsker bøkene hennes,og denne inneholder en del episoder som krever en dag på sjokolade Heaven som er stedet disse venninnene samles hver gang en krise oppstår.

  Liker

 2. En fin smakebit! Jeg har ikke lest noen bøker av denne forfatteren, og det tror jeg kanskje jeg må gjøre noe med!

  Ha en riktig fin søndag 🙂

  Liker

 3. Jeg liker bøkene hennes veldig godt og jeg håper at flere av bøkene hennes blir utgitt på norsk:-) Jeg falt pladask etter den første boken jeg leste av henne og det var » Vi møtes på Chocolate heaven» boken idag er oppfølgeren til denne.

  Liker

 4. Oi da! Ikke bra… Jeg ble veldig nysgjerrig på hva som skjer videre!

  Takk for smakebiten og boktips, Beathe 🙂 Ønsker deg en fortsatt god søndag!

  Liker

 5. Den situasjonen er litt lei ja, jeg digger som sagt bøkene til Carole Matthews og kan absolutt anbefale deg disse feelgood bøkene.
  Ha en fin Søndagskveld Silje:-)

  Liker

 6. Herlig tittel! Men ellers kommer jeg nok ikke til å lese boka …
  Men takk for fin smakebit 🙂
  Ønsker deg en deilig søndagskveld!
  Klem Pia

  Liker

Kommentarer er stengt.