Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 3

Da er det Fredag igjen og det er tid for  en ny «Ukens blogg» her hos meg.
Denne gangen var det noen som visket meg i øret om hvem som fortjente å bli kåret til ukens blogg og det var selvfølgelig en jeg hadde hatt i tankene selv også så da ble ikke valget så veldig vanskelig.
Ukens blogg ble
                                                    BOKELSKERINNEN
Elin er fantastisk flink til å skrive bokomtaler, hun har en veldig variert og kjempefin blogg. Hun  intervjuer forfattere på bloggen sin og har en ukentlig spalte som heter «fremtidige favoritter». Hun arrangerer «krim-uker» og har mange aktiviteter på bloggen. Hun er en inspirasjon for meg og sikkert for mange andre også. Derfor valgte jeg henne i dag. Hun er da selvfølgelig med i trekningen om en bokgave  den 25 Mai. Det er med andre ord 4 stykker til som skal bli kåret til «Ukens blogg» og har du noen som du mener bør bli ukens blogg, så er det bare å gi en lyd.
Når det gjelder bokgaven kan jeg si at den inneholder 3 bøker og noen hemmelige småting!

Neste Fredag er det kanskje nettopp DEG som blir ukens blogg.

6 kommentarer om “Ukens Blogg hos Beathesbokhylle # 3

  1. Så morsomt med Ukens blogg.
    Bokelskerinnen fortjener det 🙂
    Syns hun er utrolig inspirerende og gjør jo en helt utrolig bra jobb på bloggen sin 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.