Fremtidige favoritter # 6

Det er Fredag og det er klart for  en ny runde med den ukentlige spalten » Fremtidige favoritter» i regi av bloggen  BOKELSKERINNEN. Utfordringen går rett og slett ut på å fortelle om bøker du er spent på, eller som du gleder deg til.
Her er bøkene jeg gleder meg til denne uken:

DEN RØDE DRONNINGEN
( 15/9-2012 )
  Frittstående, episk oppfølger til Den hvite dronningen fra rosekrigen i England. 
Som arving til huset Lancaster og dets symbol den røde rose gir Margaret Beaufort aldri opp troen på at hennes slekt er den rettmessige hersker i England og at hun har en stor fremtid. Men hennes ambisjoner mislykkes når fetteren Henrik 6. ikke anerkjenner henne. Moren håner planene hennes og avslører at Margaret for alltid vil være brennmerket av farens rykte, en av de meste inkompetente hærførere i Frankrike. Men verst er det når Margaret oppdager at moren vil sende henne til et kjærlighetsløst ekteskap i det fjerne Wales.
I en roman om sammensvergelser, lidenskap og kaldblodig ambisjon har bestselgerforfatteren Philippa Gregory skapt en levende historie om en stolt og besluttsom kvinne som tror at hun takket være sin fromhet og familie er forutbestemt til å forme historien. 
MOKKA
( 15/10- 2012 )
 Justine lever et rolig liv i Paris med mann og to barn inntil en onsdag ettermiddag hele tilværelsen snus på hodet: Sønnen Malcolm blir overkjørt, men bilen stopper ikke. Vitnene til ulykken har nesten ikke tid til å notere seg registreringsnummeret. Malcolm er alvorlig skadet og ender i koma. Etterforskningen står på stedet hvil.
Dette er også en bok jeg er veldig spent på, jeg har flere bøker av henne som jeg ennå ikke har lest så det skal bli spennende å stifte bekjentskap med denne forfatteren.

Tatiana De Rosnay

Tatiana De Rosnay ble født i Paris 28. September 1961 og er av Engelsk, fransk og russisk avstamming. Hun er oppvokst i Paris og senere i Boston. I dag bor hun i Paris sammen med mann og to barn.

Siden jeg har med veldig få mannlige forfattere tenkte jeg at den siste fremtidige favoritten for i dag skal være en bok  nettopp av en mannlig forfatter.

 ANROP FRA EN ENGEL
(JUNI )

Fra bokomslaget
 I avgangshallen på Kennedy Airport dulter en mann og kvinne bort i hverandre – etter en kort disputt drar de videre til hver sin flyavgang. Men etter å ha samlet sakene sine har de ved en feil fått den andres mobiltelefon. Når de oppdager at de har forbyttet mobiler er de 10.000 kilometer fra hverandre – hun i Paris, han i San Francisco. Etter hvert tar nysgjerrigheten overhånd: De utforsker hverandres telefoner – det kommer som et sjokk på begge da det går opp for dem at deres liv er koplet sammen via en hemmelighet som de begge trodde var begravd for lengst!

Jeg forelsket meg litt i den boken hans som heter «Papirpiken» og derfor er jeg veldig spent på denne. Har i tillegg en bok til av forfatteren som jeg ikke har lest ennå, usikkert av hvilken grunn det ikke har blitt gjort. Mye bøker og altfor liten tid til å lese dem kanskje.

G.G.MUSSO
G.G. Musso, eller Guillaume George Musso som han egentlig heter  er født i 1974 og har i barndommen bodd både i USA og Frankrike. Bøkene hans har blitt solgt hele 11 millioner bare i Europa alene og de er oversatt til 33 ulike språk.
Har du lyst til å se flere fremtidige favoritter eller har du lyst å være med på denne utfordringen så kan du gå inn på bloggen til Bokelskerinnen.
Ha en supeduper Fredag!

4 kommentarer om “Fremtidige favoritter # 6

  1. Ja, det skal jeg også, har ennå ikke lest noe som helst av forfatteren men har noen bøker liggende…mangler vel bare huset du elsket… så jeg får komme i de Rosnay-modus etterhvert ingen tvil om det:-)

    Liker

  2. Den røde dronningen gleder jeg meg til også. Har den på engelsk, men skal nok vente med å lese den til den norske versjonen skal ut. Elsker Gregorys bøker.

    Liker

Kommentarer er stengt.