Smakebit på Søndag – 16: Når du minst venter det av Sarah Rayner

Det er Søndag og tid for nye smakebiter hos Mari fra bloggen Flukten fra virkeligheten,en  smakebit på  Søndag er en ukentig spalte som går ut på å dele noen linjer fra boken du holder på å lese i.
Jeg har også fjusket litt siden den ene boken jeg holder på med er et frieksemplar og det ikke er tillatt å sitere fra den og den andre boken er den samme som jeg siterte fra sist Søndag. Dermed blir det en liten smakebit fra den neste boken på listen.
Fra Forlagets side: Når du minst venter det er en roman om kjærlighet og sorg, hemmeligheter og løgner, familie og vennskap. Romanen er en øyeåpner som minner oss om hvor skjørt livet er, og hvor plutselig alt kan snu. Men den minner oss også om at livet, tross alt, går videre.
Smakebiten er hentet fra side 7:
Jeg vet ikke – sier han og gisper, og Lou ser at han svetter voldsomt,er uvel,det ser ikke normalt ut i det hele tatt. Så sier han: unnskyld….Luo rekker akkurat å tenke at hun vet hva det er-nå tar mannen seg til brystet- og hun retter seg opp, alle forsøk på diskresjon er borte nå, da, plonk! Et dunk, og så lander han med ansiktet i bordet. Og han rører seg ikke. Ikke i det hele tatt. De neste par sekundene-sånn virker det i alle fall- er det ingen som gjør noe. Lou ser bare at kaffen han har sølt, følger den beige stien,drypp,drypp,drypp,langs vinduskanten…

 Har du lyst til å lese flere smakebiter så kan du gjøre det her.

 Ønsker dere alle sammen en fin Søndag, her blir det å lese ferdig i hvertfall en bok jeg holder på med, litt avslapping før barna kommer hjem. I ettermiddag blir det å høytrykkspyle altanen… ha en fin dag alle sammen.

30 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 16: Når du minst venter det av Sarah Rayner

  1. Det var flere med dramatiske smakebiter i dag, ser jeg 🙂 Vi får håpe noen av tilskuerene reagerer. Ha en flott søndag, Beathe!

    Liker

Kommentarer er stengt.